מאחר שגיליתי שהתוכי שיש לי הקוקוטייל נקבה חשבתי להביא לה עוד תוכי זכר ,
1)אני צריך להחליף כלוב? עם אני מביא עוד תוכי יש לי כלוב האכלת יד 40*43*50 משהו כזה לא בדיוק
2)איזה תא הטלה הם צריכים?
3)במידה והם יטילו ביצים והביצים יבקעו ואני רוצה שהגוזלים יהיו האכלת יד מה אני צריך לעשות?לגבי האכלות ועוד..
4)באיזה גיל תוכי יכול להתרבות?(התוכי הנקבה שלי בת 7 וחצי חודשיים) ,ובאיזה גיל לקנות זכר?
5)הוהחתמה תהרס שהם בזוג?
סליחה על גודל ההודעה אני פשוט רוצה לדעת הכל לפני שאני מתחיל לעשות את זה.
תודה מראש ירין.
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
ריבוי קוקוטיילים
מנהל: מפקחים
ריבוי קוקוטיילים

התוכי של יריו (:
Re: ריבוי קוקוטיילים
1.הכלוב קטן ותצטרך להחליפו, כלוב מתאים 46*46*77 או גדול יותר.
2.תא הטלה לקוקוטיל במידות - 22*22*28
3.לגבי החתמה קרא בקישור הבא, אם יש שאלות נוספות תשאל כאן:
המדריך להחתמת גוזל-האכלת יד למתחילים
4. קוקוטיל מגיע לבגרות מינית בגיל שציינת, זה לא אומר שהתוכי כבר יתחיל להתרבות אבל זה יתכן. אתה יכול להביא זכר בגיל של הנקבה או מעט בוגר יותר.
5.כשהתוכים חיים כזוג ההחתמה עלולה להיהרס, אם התוכים מוחתמים היטב ואתה ממשיך לשחק עימם עדיין יש סיכוי שההחתמה תישמר, לרוב בעת תקופת הריבוי התוכים הופכים לחששנים יותר .
2.תא הטלה לקוקוטיל במידות - 22*22*28
3.לגבי החתמה קרא בקישור הבא, אם יש שאלות נוספות תשאל כאן:
המדריך להחתמת גוזל-האכלת יד למתחילים
4. קוקוטיל מגיע לבגרות מינית בגיל שציינת, זה לא אומר שהתוכי כבר יתחיל להתרבות אבל זה יתכן. אתה יכול להביא זכר בגיל של הנקבה או מעט בוגר יותר.
5.כשהתוכים חיים כזוג ההחתמה עלולה להיהרס, אם התוכים מוחתמים היטב ואתה ממשיך לשחק עימם עדיין יש סיכוי שההחתמה תישמר, לרוב בעת תקופת הריבוי התוכים הופכים לחששנים יותר .
Re: ריבוי קוקוטיילים
בנוסף לדברי אלי,לא תוכל להוציא את הנקבה בזמן הדגירה/האכלה (של הגוזלים).
להחתים קוקטיילים לא מסתיים "בדיבורים",תצטרך להצטייד באומנת,מזרקים,דייסה,ונסיון..ובעיקר זמן.. גם אם תוציא גוזל בגיל 3 שבועות,
הוא יהיה על 3~4 ארוחות,יש לך את הזמן ?
להחתים קוקטיילים לא מסתיים "בדיבורים",תצטרך להצטייד באומנת,מזרקים,דייסה,ונסיון..ובעיקר זמן.. גם אם תוציא גוזל בגיל 3 שבועות,
הוא יהיה על 3~4 ארוחות,יש לך את הזמן ?
"אהבה אמיתית לכאב נולדה"