ישלי שאלה ישלי תוכון כבר קרוב ל4 חודשים ועכשיו שמתי לב שמסביב לעיניים שלו נהיה שחור כזה דבר מוזר וישלו מין קיפולים כאלה וזה מוזר אני מפחד שלא יהיה לו מחלה של החיידק הזה לא בדיוק זוכר את השם אבל זה מחלה שהורג את התוכי כמו ששמעתי הוא כל הזמן מתנפח כל הכלוב שלו מלא נוצות לא תעופה נוצות רגילות והוא מתגרד כל הזמן ולפעמיים שהוא עומד על המקל הוא עומד על רגל אחת זה קשור??ולגבי התמונה אנסה לצלם אותו למרות שהוא מזיז את הראש ויהיה קשה. אבל אנסה ולגבי הרעש בבוקר הוא שורק וגם בצהריים אבל רוב הזמן הזמן הוא יושב ומנדנד את הראש למעלה למטה כאילו הוא שומע טראנס.מזה אומר ולפעמיים גם הוא ממש יושב בשקט ולא שומעים כלום אז אפשר לקבל על כל זה תשובות? חח ובכל זאת תודה לכל העונים.
[title][/title]
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
שאלה לגבי התוכון שלי חשש למחלה.
מנהל: מפקחים
Re: שאלה לגבי התוכון שלי חשש למחלה.
תצלם את העין.
אם אין קרחות מקומיות כנראה שמדובר בתחלופת נוצות טבעית.
עמידה על רגל אחת גם היא טבעית במיוחד בשעת מנוחה.
תוכון מניע את ראשו מעלה ומטה תוך כדי השמעת ציוצים זה גם טבעי.
תוכי לא משמיע את קולו ואינו פעיל בכל שעות היום בדיוק כמו שאנחנו לא מדברים כל היום ונחים.
בסך הכל מלבד העיניים שצריך לראות תמונה על מה מדובר נשמע שלתוכון אין בעייה מיוחדת.
אם אין קרחות מקומיות כנראה שמדובר בתחלופת נוצות טבעית.
עמידה על רגל אחת גם היא טבעית במיוחד בשעת מנוחה.
תוכון מניע את ראשו מעלה ומטה תוך כדי השמעת ציוצים זה גם טבעי.
תוכי לא משמיע את קולו ואינו פעיל בכל שעות היום בדיוק כמו שאנחנו לא מדברים כל היום ונחים.
בסך הכל מלבד העיניים שצריך לראות תמונה על מה מדובר נשמע שלתוכון אין בעייה מיוחדת.
אני אנסה לעלות תמונה אבל הנוצות הרגילות שלו ממש רואים שזה נופל ושאני מחזיק אותו או מנסה ללתף אותו
נופלים נוצות וכל הכלוב מלא בנוצות קטנות ואיך אני אדע את הגיל שלו אפשרי ביכלל לדעת גיל של אלבינו?
ומתי גם הדוגנית שלו משתנה לצבע של בוגר כי מאז שהבאתי אותו עדיין ישלו צבע אחד ורוד מתי זה ישתנה?
נופלים נוצות וכל הכלוב מלא בנוצות קטנות ואיך אני אדע את הגיל שלו אפשרי ביכלל לדעת גיל של אלבינו?
ומתי גם הדוגנית שלו משתנה לצבע של בוגר כי מאז שהבאתי אותו עדיין ישלו צבע אחד ורוד מתי זה ישתנה?

אי אפשר לדעת גיל
צבע הדונגית לא משתנה אצל אלבינו ולוטינו, אבל אם זו נקבה בוגרת הדונגית תהיה מחוספסת (כמו עור יבש)
אצל זכר היא תהיה חלקה ועגלגלה
צבע הדונגית לא משתנה אצל אלבינו ולוטינו, אבל אם זו נקבה בוגרת הדונגית תהיה מחוספסת (כמו עור יבש)
אצל זכר היא תהיה חלקה ועגלגלה