ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
שאלה | מה האוכל של קוניורים?
מנהל: מפקחים
שאלה | מה האוכל של קוניורים?
אמרו לי תערובת השרייה?
אפשר לשלוח לי קישור של תוכי שופס של תערובת השרייה מתאימה
תודה
אפשר לשלוח לי קישור של תוכי שופס של תערובת השרייה מתאימה
תודה
Re: שאלה | מה האוכל של קוניורים?
התזונה של הקוניורים היא לא רק תערובת השרייה אלא-היא בנוסף לאוכל שלו.
קוניורים צריכים לאכול כופתיות,פירות,ירקות,מזון ביצים,תערובת השרייה וכו...
תערובת השרייה זה בנוסף למה שהם אוכלים.
אני לא מוצא תערובת השרייה בתוכי שופס...
קוניורים צריכים לאכול כופתיות,פירות,ירקות,מזון ביצים,תערובת השרייה וכו...
תערובת השרייה זה בנוסף למה שהם אוכלים.
אני לא מוצא תערובת השרייה בתוכי שופס...
רגע כופתיות זה חובה כאילו?
תזונה של תוכי לא מתבססת על תערובת השרייה, השרייה היא תוספת.
תזונה של תוכי צריכה להתבסס על
1. כופתיות (קבוע בכלוב) עם מתן תוספות כ-3-4 פעמים בשבוע (אבל אפשר כל יום) של פירות וירקות מותרים, תערובת השרייה/הנבטה
וצ'ופרים במינון נמוך (בזמן אילוף או לאחר שהתוכי אכל)
או
2. תערובת זרעים איכותית (קבוע בכלוב) עם מתן תוספת מדי יום של פירות וירקות מותרים, תערובת השרייה וצ'ופרים במינון נמוך.
אבל תערובת בלבד זה לא תזונה מספיקה.
תזונה של תוכי צריכה להתבסס על
1. כופתיות (קבוע בכלוב) עם מתן תוספות כ-3-4 פעמים בשבוע (אבל אפשר כל יום) של פירות וירקות מותרים, תערובת השרייה/הנבטה
וצ'ופרים במינון נמוך (בזמן אילוף או לאחר שהתוכי אכל)
או
2. תערובת זרעים איכותית (קבוע בכלוב) עם מתן תוספת מדי יום של פירות וירקות מותרים, תערובת השרייה וצ'ופרים במינון נמוך.
אבל תערובת בלבד זה לא תזונה מספיקה.
זה לא משנה על מה הוא נגמל אם הוא לא אוכל אחד מהדברים המצויינים,צריך להרגיל אותו לזה.
אם התוכי נגמל אצל המגדל לכופתיות יש להמשיך עם כופתיות, אם התוכי נגמל לתערובת זרעים יש להמשיך בשלב ראשון עם תערובת זרעים ולהעבירו בהדרגה לכופתיות לאחר תקופת הסתגלות למקום החדש.
בכל מקרה חשוב לא לעשות שינויים בתזונה בימים הראשונים כדי לא להלחיץ את התוכי.
תערובת השרייה בתוכי שופס.
בכל מקרה חשוב לא לעשות שינויים בתזונה בימים הראשונים כדי לא להלחיץ את התוכי.
תערובת השרייה בתוכי שופס.
רגע כופתיות זה חובה????
אם כן איזה כופתיות
ואני יש לי תערובת של קוקטיילים זה טוב שקניתי מתוכי שופס זה טוב לתת לו עם תוספת מלפפון , ביצה תירס חסה וכ"ו
אם כן איזה כופתיות
ואני יש לי תערובת של קוקטיילים זה טוב שקניתי מתוכי שופס זה טוב לתת לו עם תוספת מלפפון , ביצה תירס חסה וכ"ו
כופתיות זה לא חובה אבל זו תזונה טובה ומלאה יותר. אם אתה מחליט לתת לתוכי תערובת זרעים כבסיס ולא כופתיות תצטרך לדאוג שהתזונה שלו תהיה מועשרת יותר עם תוספות כגון ירקות פירות השרייה באופן יום יומי.
תערובת של קוקטילים טובה ואפשר להוסיף לה מידי פעם תערובת לתוכים גדולים, בתערובת לתוכים גדולים ישנם הרבה מרכיבים שהקוניורים נהנים מהם.
תערובת של קוקטילים טובה ואפשר להוסיף לה מידי פעם תערובת לתוכים גדולים, בתערובת לתוכים גדולים ישנם הרבה מרכיבים שהקוניורים נהנים מהם.