ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

כופתיות לקוקטייל - שאלה

פורום מקצועי שאלות ותשובות בהשתתפות מגדלי תוכים מכל הזנים. בכל דיון יש לכתוב כותרת
עניינית ולתת פרטים מלאים בכל דיון: סוג התוכי, גיל, מזון, תנאי מחייה וכו' לא יתקבלו דיונים
לשם הצגה בלבד. פרטים נוספים וכללי פורום זה: קישור.

מנהל: מפקחים

שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
Yossi_B
בקיעה
בקיעה
שם פרטי:: יש כינוי

כופתיות לקוקטייל - שאלה

שליחה על ידי Yossi_B »

אתמול קניתי כופתיות פריטי בירד משהו כזה ופתחתי נושא ושירלי הסבירה לי מה לעשות בערך ויש לי עוד שאלה, התוכי בינתים מעדיף יותר את התערובת זרעים, אבל אני שם לו דוגמא את שני סוגי האוכל ומוציא את התערובת זרעים לשעתים ככה, מה כדאי לעשות בלילה להשאיר את שניהם כדי שהוא יאכל או להשאיר רק את הכופתיות שיבין שזה מה שיש ויאכל.
מה לעשות? אם אפשר תשובה כמה שיותר מהר כי עוד מעט אצלי הולכים לישון כי כולם בחדרים והוא בסלון כאילו שישן, ומה לעשות בזמן שאני בבית ספר? אני בבית ספר מ- 8 עד הכי הרבה 13:30 להשאיר את שניהם או רק כופתיות?
תודה לעונים.
סמל אישי של משתמש
matzas
בקיעה
בקיעה
אזור מכירה: מרכז
שם פרטי:: אמיר

Re: כופתיות לקוקטייל - שאלה

שליחה על ידי matzas »

מנסיון שלי,

הם לא אוכלים בלילה. אלא אם יש אור.

ובלילה אפשר להשאיר את הכופתיות....
בברכה

אמיר
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

אם התוכי כבר אוכל מהכופתיות אפשר להשאיר רק את הכופתיות בכלי ואחר הצהריים לתת תערובת כתוספת .
במקביל לתת תוספות כגון השרייה, ירק,פרי ותוספת סידן.
סמל אישי של משתמש
Yossi_B
בקיעה
בקיעה

שליחה על ידי Yossi_B »

אלי עניתה לי לא על הכל, קניתי אתמול את הכופתיות הוא כן אוכל מיקודם הוא אכל אבל עם יש את שני סוגי האוכל הוא אוכל רק את התערובת להמשיך כמו ששירלי אמרה לי לשים את שתיהם ולאט להוציא כל פעם את התערובת ליותר זמן וכו'.. אבל הוא דווקא כן אוכל ליפעמים מהכופתיות הוא רק אתמול התחיל, בלילה אני ישאיר את הכופתיות ובזמן שאני בבית ספר מה לעשות בשש שעות האלה גם וגם או רק כופתיות?
וליקנות לו תערובת השריה? יש לו גם תערובת זרעים וגם כופתיות, אבל פרות הוא לא נוגע בכלל הוא מפחד ניסיתי הרבה פעמים, ואין לי מושג איך להכין לו את התערובת הזאת ואיך להביא תוכל להסביר לי אני יקנה לו יש לי מאיפה פשוט אני לא יודע להכין את זה, וכל כמה זמן נותנים את התערובת ולכמה זמן? אני צריך הסבר בבקשה.
וזה בסדר כל מה שהוא אוכל תירא: תערובת זרעים, כופתיות פריטי בירד, צ'ופרים (שקדים, אגוזי מלך, קשיו), מקל דבש ליפעמים, ותערובת השריה שאני רוצה לתת לו? זה בסדר כל אלה והצ'ופרים אני נותן פעם בכמה זמן לא כל יום.

אלי בבקשה תיקרא הכל ותענה על כל מה ששאלתי זה חשוב לי מאוד.
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

לא צריך לעשות שינויים בלחץ. תעשה כמו ששירלי אמרה זה מצויין, תגדיל את הזמן שהתערובת מחוץ לכלוב והתוכי רק עם כופתיות. אם אתה רואה שהוא ממש אוכל מהכופתיות אין בעייה להשאיר אותו 6 שעות עם כופתיות.
ההכנה של התערובת פשוטה ויש סירטון שמדגים איך להכין:
http://www.tukinfo.com/parrtos-articles ... D7%94.html

ירקות ופירות גם הם חשובים במיוחד אם התוכי לא אוכל כופתיות. תנסה לחתוך את הירקות חתיכות קטנות או לתלות לו חתיכה בכלוב.לעיתים לוקח לתוכים זמן רב להתרגל לתזונה שונה אבל לבסוף הם אוכלים.
סמל אישי של משתמש
Yossi_B
בקיעה
בקיעה

שליחה על ידי Yossi_B »

תודה הבנתי, תירא זה האוכל שהוא אוכל סה"כ: תמונה
זה בסדר עם אני יקנה בעוד כמה זמן רק את ההשרייה אחרי שהוא היתרגל לכופתיות קודם?
והאוכל הזה מספיק מזין בישבילו בינתים או שלא?
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

תחליף את התערובת בתערובת עשירה יותר. את מקל הדבש גרעינים ושקדים תתן במינון קטן.
שלח תגובה

חזור אל “מגדלים תוכים”