יש לחבר זוג גאקו פרא,
הזוג כרגע עם 3 גוזלים אבל ניראים זוועה הנקבה ממש ממש מרוטה כל הבטן והחזה והזכר מרוט בראש.
מה יכולות להיות הסיבות?
ומה ניתן לעשות?
יש לציין שלזוג יש כלוב גדול 2-1-1 והמזון הוא על בסיס כופתיות ותוספות ויש מקור סידן תמיד..
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
זוג גאקו מורט
מנהל: מפקחים
- uzibu
- ניצוי מלא

- אזור מכירה: מרכז
- שם פרטי:: עוזי
- איש קשר:
Re: זוג גאקו מורט
מריטה יכולה להיות התנהגותית ובריאותית.
נצטרך פרטים נוספים על הזוג.
האם יש להם אור שמש?
האם יש להם אפשרות לביצוע מקלחות?
האם הזוג פעם ראשונה מורט או שהוא מרט בעבר?
האם מדובר בזוג פרא\מורגל\מוחתם\"החתמות מקולקול"?
מה הכוונה תוספות? פרט את כל סוגי המזון כולל חברות, כמויות, ימים וכו'
האם הזוג בדוק?
האם יצא לכם להסתכל בתא ולבדוק מה קורה שם? אולי ניתן לזהות טפילים (למרות שלפי סוגי המריטה אצל הזוג לא נראה לי שכך המקרה)
האם הזוג הביא גוזלים בעבר? אם כן.. איך הם התפתחו והאם הגוזלים נבדקו מדגמית?
נצטרך פרטים נוספים על הזוג.
האם יש להם אור שמש?
האם יש להם אפשרות לביצוע מקלחות?
האם הזוג פעם ראשונה מורט או שהוא מרט בעבר?
האם מדובר בזוג פרא\מורגל\מוחתם\"החתמות מקולקול"?
מה הכוונה תוספות? פרט את כל סוגי המזון כולל חברות, כמויות, ימים וכו'
האם הזוג בדוק?
האם יצא לכם להסתכל בתא ולבדוק מה קורה שם? אולי ניתן לזהות טפילים (למרות שלפי סוגי המריטה אצל הזוג לא נראה לי שכך המקרה)
האם הזוג הביא גוזלים בעבר? אם כן.. איך הם התפתחו והאם הגוזלים נבדקו מדגמית?
אדם שיודע שאינו יודע, יודע יותר מאדם שיודע אך אינו יודע שיודע.
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
באמת צריך קצת יותר פרטים ממה שנתת.. אני מוסיפה עוד 3 שאלות-
יש חומר קינון בתא?
יש להם עצים עם לפירוק/צעצועים או תעסוקה אחרת כלשהי?
יש להם הפרעות? בדיקות מרובות של התא, אולי אנשים או בע"ח שמסתובבים ליד הכלוב (חתול/כלב)
או אולי יש רעשים חזקים ליד הכלוב או כל דבר שעלול לגרום להם סטרס?
יש חומר קינון בתא?
יש להם עצים עם לפירוק/צעצועים או תעסוקה אחרת כלשהי?
יש להם הפרעות? בדיקות מרובות של התא, אולי אנשים או בע"ח שמסתובבים ליד הכלוב (חתול/כלב)
או אולי יש רעשים חזקים ליד הכלוב או כל דבר שעלול לגרום להם סטרס?
אז ככה :
זוג פרא יש להם איפה להתקלח יש חומרי קינון בתא הגוזלים יוצאים בריאים זוהי לא הטלה ראשונה...
הם הרבה זמן מרוטים...הסתכלנו בתא הכל נראה בסדר גם הגוזלים כבר בני שבועיים ונראים מצויין.
אין חשיפה לשמש ישירה על הזוג הם בתוך מבנה...הזוג אצל חבר שלי שנה והוא הביא אותן שהנקבה מרוטה מעט בחזה והזכר לא.
היום הנקבה מרוטב בכל החזה והבטן והזכר מרוט בראש.
חוץ מכופתיות של פריטי יש השרייה אבני גיר סבידות וירקות ופירות...הזוג הוא לא עבר בדיקות לאחרונה וגם לא הגוזלים.
זוג פרא יש להם איפה להתקלח יש חומרי קינון בתא הגוזלים יוצאים בריאים זוהי לא הטלה ראשונה...
הם הרבה זמן מרוטים...הסתכלנו בתא הכל נראה בסדר גם הגוזלים כבר בני שבועיים ונראים מצויין.
אין חשיפה לשמש ישירה על הזוג הם בתוך מבנה...הזוג אצל חבר שלי שנה והוא הביא אותן שהנקבה מרוטה מעט בחזה והזכר לא.
היום הנקבה מרוטב בכל החזה והבטן והזכר מרוט בראש.
חוץ מכופתיות של פריטי יש השרייה אבני גיר סבידות וירקות ופירות...הזוג הוא לא עבר בדיקות לאחרונה וגם לא הגוזלים.
נשמע כאילו הנקבה מורטת לדכר, הזכר לא יכול למרוט לעצמו נוצות בראש. קרו כבר מקרים שחיברו לתוכי מורט תוכי שאינו מורט כדי שיפסיק למרוט אבל התוכי החדש גם למד למרוט. בכל מקרה לנקבה כנראה יש בעייה התנהגותית והיא מורטת לזכר.