ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
האם קוקטיילים ודררות מסתדרים ביחד בכלוב אחד??
מנהל: מפקחים
Re: האם קוקטיילים ודררות מסתדרים ביחד בכלוב אחד??
לכל הודעה יש נושא ותוכן.
בבקשה לכתוב את ההודעות בלי קיצורי דרך. קצת פירוט לא יזיק. מה גודל הכלוב למשל וכל מידע שיכול לעזור.
בבקשה לכתוב את ההודעות בלי קיצורי דרך. קצת פירוט לא יזיק. מה גודל הכלוב למשל וכל מידע שיכול לעזור.
כלוב B423?? מתאים לזוג קוקטייל עם זוג דררה??
עוד שאלה: רשת של ריבועים מתאימה לכלוב לדררות או צריך רשת עבה יותר בשביל הדררות??
ממש לא הכלוב הזה ממש קטן אפילו לזוג דררות בודד .
ידוע לי מניסיון של חבר שבתוך ווילר ענק הוא גידל קוקוטיילים ודררות לריבוי הדררות שחטו את הקוקוטיילים ואז עברו להרוג את זוגות הדררות החלשים יותר .
קיצר הוא עשה ממש טעות .
בכלוב כזה לא רק שזה קטן ל 2 הזוגות אלה שזה נחשב להתעללות כי אני מאמין שתוך יום אוליי קצת יותר לא יהיו קוקוטיילים .
ידוע לי מניסיון של חבר שבתוך ווילר ענק הוא גידל קוקוטיילים ודררות לריבוי הדררות שחטו את הקוקוטיילים ואז עברו להרוג את זוגות הדררות החלשים יותר .
קיצר הוא עשה ממש טעות .
בכלוב כזה לא רק שזה קטן ל 2 הזוגות אלה שזה נחשב להתעללות כי אני מאמין שתוך יום אוליי קצת יותר לא יהיו קוקוטיילים .