ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
נמצא תוכי פצוע שלא אוכל צריך עזרה
מנהל: מפקחים
נמצא תוכי פצוע שלא אוכל צריך עזרה
היום ראיתי בחנייה של הבניין שלי כלב מסתכל על משהו ..כשהתקרבתי ראיתי תוכי מפוחד מסוג פישר שוכב על הריצפה.
ישר הבתי אותו הבייתה והוא עדיין מפחד הוא פשוט לא אוכל ולא שותה וניאה לי שהוא גם פצוע..
הינה תמונות: בבקשה זה ממש דחוף..
ישר הבתי אותו הבייתה והוא עדיין מפחד הוא פשוט לא אוכל ולא שותה וניאה לי שהוא גם פצוע..
הינה תמונות: בבקשה זה ממש דחוף..

"
Re: נמצא תוכי פצוע שלא אוכל צריך עזרה
הפציעה לא נראית רצינית ונראה שהוא בסדר. אולי מאוד מפוחד.
כרגע הוא לא יאכל או ישתה מאחר והוא לא מרגיש בטוח. אם תמקם אותו במקום שקט הוא ירגיש טוב יותר.
אפשר לכסות את הכלוב עם מגבת ולהשאיר לו פתח קטן בחזית. גם זה יכול לעזור לו להרגיש בטוח יותר.
כרגע הוא לא יאכל או ישתה מאחר והוא לא מרגיש בטוח. אם תמקם אותו במקום שקט הוא ירגיש טוב יותר.
אפשר לכסות את הכלוב עם מגבת ולהשאיר לו פתח קטן בחזית. גם זה יכול לעזור לו להרגיש בטוח יותר.
עכשיו. הוא התחיל לאכול. קצת נראה שהוא. מתאושש.
אלי תודה
אלי תודה

"
כדי לשים לו בן זוג לאחר ההתאוששות בכלוב אחר - גדול יותר .
איך תפסת אותו הוט לא עף ? .
איך תפסת אותו הוט לא עף ? .
איזה אזור אתה ?
זה לא פישר > זה פני-אפרסק ...
אז ככה matan_175 א. אני לא בטוח שאני ישאיר אותו עצלי (ככה שבן זוג לא אקטואלי)
וב.הוא לא עף הוא היה ממש בהלם רק ניענע את הכנפיים וגם לא היה לו שיווי משקל וכשהוא היה מנסה לעמוד על הרגליים הוא היה מתאפך..
עכשיו ברוך ה' זה משתפר הוא גם משחק את המשחק של התוכונים (ברגל 1 תופס את דופן הכלוב ובשניה את התקרה ועושה סלטה...
)
אבל נראה לי שהוא גוזל עכשיו הוא רוב הזמן על הריצפה גם השנה שלו מוזרת... חשוב לציין שהוא לא האכלת יד (ויש לו נוצות תעופה)
ובקשר לשאלה שלך 33eyal אני מאזור דרום ת"א..
ותודה על התיקון aliav56
וב.הוא לא עף הוא היה ממש בהלם רק ניענע את הכנפיים וגם לא היה לו שיווי משקל וכשהוא היה מנסה לעמוד על הרגליים הוא היה מתאפך..
עכשיו ברוך ה' זה משתפר הוא גם משחק את המשחק של התוכונים (ברגל 1 תופס את דופן הכלוב ובשניה את התקרה ועושה סלטה...
אבל נראה לי שהוא גוזל עכשיו הוא רוב הזמן על הריצפה גם השנה שלו מוזרת... חשוב לציין שהוא לא האכלת יד (ויש לו נוצות תעופה)
ובקשר לשאלה שלך 33eyal אני מאזור דרום ת"א..
ותודה על התיקון aliav56

"
הוא לא גוזל אם הוא היה גוזל הפנים שלו היו בהירות ואני לא חושב שהוא מרגיש טוב כל כך