שלום לכולם ,
בקעו לי גוזלים חדשים לשתי זוגות , זוג אחד של תוכים אוסטליים וזוג שני אנגליים.
הגוזלים בערך שבוע+ ויש כאלה שרק מלפני כמה ימים בקעו..
מה שאני רוצה לדעת , אני רוצה לקחת גוזל אחד כמובן אחרי שהוא יגדל קצת לקחת אותו לכלוב בודד לבד בבית(בחדר) שלא יראה תוכים אחרים ולא שום דבר ופשוט לאלף אותו אני רוצה שהוא יאכל לי מהיד ולא יפחד שפשוט לא יפחד מבני אדם ושיהיה מאולף כמו שאומרים ..
האם מה שתיארתי שצריך לקחת אותו לבד בכלוב שלא יראה או ישמע תוכים אחרים זה נכון?
והשאלות שלי באיזה גיל להוציא אותו מהקן מתי לקחת אותו? איך להאכיל אותו כשהוא קטן? אין לי מזרקים וכל זה.. מה הדרך הנכונה?
תודה מראש
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
גודזלים חדשים ! :) בבקשה עזרה
מנהל: מפקחים
Re: גודזלים חדשים ! :) בבקשה עזרה
קודם עדיף שתקרא קצת מדריכים ותתארגן על אומנת ציוד האכלה ודייסה לגוזלים.
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
Re: גודזלים חדשים ! :) בבקשה עזרה
אתה יכול לקרוא בקישור הבא למה אתה זקוק כדי להחתים גוזל.
מאחר ומדובר בגוזלי תוכונים אוסטרלים או אנגלים אתה יכול להוציא את הגוזלים מהתא לאחר שהם מנוצים מעט בגיל שבועיים וחצי עד שלושה שבועות (תלוי בהתפתחות והניצוי) זאת לאחר שאתה מוכן עם כל הציוד הנדרש והידע שאתה זקוק לו כדי להצליח לטיפול בגוזל.
המדריך להחתמת גוזל-האכלת יד למתחילים
מאחר ומדובר בגוזלי תוכונים אוסטרלים או אנגלים אתה יכול להוציא את הגוזלים מהתא לאחר שהם מנוצים מעט בגיל שבועיים וחצי עד שלושה שבועות (תלוי בהתפתחות והניצוי) זאת לאחר שאתה מוכן עם כל הציוד הנדרש והידע שאתה זקוק לו כדי להצליח לטיפול בגוזל.
המדריך להחתמת גוזל-האכלת יד למתחילים