ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
פורום מקצועי שאלות ותשובות בהשתתפות מגדלי תוכים מכל הזנים. בכל דיון יש לכתוב כותרת
עניינית ולתת פרטים מלאים בכל דיון: סוג התוכי, גיל, מזון, תנאי מחייה וכו' לא יתקבלו דיונים
לשם הצגה בלבד. פרטים נוספים וכללי פורום זה: קישור.
חברים יש לי דררה כבן/בת שנה וחודשיים בערך.
עכשיו רציתי לדעת האם אתם יכולים לזהות את מינו כי, את האמת, זה חשוב לי מאוד שיהיה זכר.
התמונות מלפני שבועיים וחצי בערך,בזמן הזה שמתי לב שהראש שלו קצת גדל מאז והתרחב.
אם יש לכם איזשהו ידע או שאלה עליו שיכולה לעזור,בבקשה תשאלו.
לא ניתן לדעת בוודאות ללא בדיקת מין,היו לי דררות בגיל שמונה חודשים שנראה כאילו מתחיל להיות פס שחור בצוואר כשהתברר שאלו נקבות.
סימנים כגון גודל הראש וכו' הינם ניחושים בלבד.
אני לא יודע בדיוק את הגיל אני חושב בסביבות שנה וחודשיים,שלוש יכול להיות אבל גם פחות.
בהתנהגות שלו אולי יעזור שאני יגיד שכשהוא על הכלוב למעלה על הגג הוא לא רוצה שאני ירים אותו עלי אלא מעדיף להיות על הכלוב למעלה,וזה לא קשור להחתמה כי הוא מוחתם משהו פצצה.
עוד דבר,כשהוא על הכלוב הוא כל הזמן כמעט עושה סיבובים למעלה על הכלוב מסתובב למעלה,יש לזה אולי הסבר להתנהגות?אולי הוא רוצה לצאת מהכלוב?אולי חיזור?
אם אתה ממהר, תצטרך לשלוח בדיקת דם ל-DNA
דרארות מגיעות לבגרות בגיל שנתיים בערך, רק אז מקבלים את הפסים שלהם על הצוואר,
שחור וורוד.
מההתנהגות העכשוית אין להסיק מסקנות כי צעיר מדי, מעבר לזה שהוא כנראה רוצה לצאת מהכלוב. מילת המפתח : סבלנות
בדיקות מין זה לא סיפור יקר במיוחד (אתה יכול לבדוק עם ד"ר עדי גנץ) ויכול לחסוך המתנה ארוכה וציפיות שווא.
מוכר שמאמר לך את מין הגוזל ללא בדיקת מין אינו אמין בעיני,כפי שאמרתי בדיקת מין בלבד.
אתה עלול במצב הטוב לחכות שנה על מנת שיתברר לך שברשותך נקבות ולא זוג.פשוט אכזבה.