שלום,יש לי שאלה למבינים פה בגנטיקה של ציפורי אהבה.
אני מגדל כבר קרוב ל10 שנים ציפורי אהבה ואני כבר הרבה זמן מחפש אלבינו והיום רכשתי 4 פישרים כמעט לבנים שיצאו מהורים שאחד מהם אלבינו.המגדל שרכשתי ממנו טוען שהם נשאי אלבינו ושיצא לי מהם או אלבינו או לטינו או כחולים.
רציתי לשאול עד כמה נדיר פישרים אלבינו בארץ,מה מחירים ומה המחיר של הנשאים?
מה שהוא אמר לי באמת נכון ואמור לצאת לי אלבינו?
תודה ושבת שלום!
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
פישרים אלבינו
מנהל: מפקחים
Re: פישרים אלבינו
לא יודע כמה יש בארץ פישרים נקיים שהם לבנים. נשאי לוטינו ואלבינו קיימים והם לא נדירים.
יתכן שהפישרים נשאי אלבינו,האם ראית את ההורים?
לא יודע להגיד לך מחירים, המחירים משתנים בעשרות ואף מאות אחוזים בין מגדל למגדל.
כדי לקבל גוזלים אלבינו אתה צריך נקבה אלבינו וזכר לוטינו נשא כחול, או כחול נשא לוטינו כדי שיהיה 50% שיצאו
אלבינו, או רגיל נשא כחול ולוטינו ,אבל אז יש פחות סיכויים שיצאו גוזלים אלבינו. אם הזכר יהיה גם אלבינו כל הצאצאים יצאו אלבינו.
יתכן שהפישרים נשאי אלבינו,האם ראית את ההורים?
לא יודע להגיד לך מחירים, המחירים משתנים בעשרות ואף מאות אחוזים בין מגדל למגדל.
כדי לקבל גוזלים אלבינו אתה צריך נקבה אלבינו וזכר לוטינו נשא כחול, או כחול נשא לוטינו כדי שיהיה 50% שיצאו
אלבינו, או רגיל נשא כחול ולוטינו ,אבל אז יש פחות סיכויים שיצאו גוזלים אלבינו. אם הזכר יהיה גם אלבינו כל הצאצאים יצאו אלבינו.
ראיתי את ההורים אבל גם הפישרים כמעט לבנים לגמרי..אז מן הסתם שהם נשאי אלבינו.
מנשא ונשא לא יוצא אלבינו?כי המגדל שקניתי טוען שיצאו לי מהם גם אלבינו
מנשא ונשא לא יוצא אלבינו?כי המגדל שקניתי טוען שיצאו לי מהם גם אלבינו
לדעתי הסיכוי לא רב, אבל אולי המגדל צודק.