שלום .
רציתי לשאול מאיזה גיל של התוכי אפשר כבר לתת לו כופתיות?
ראיתי בחנות חיות שיש לו כופתיות ויש תמונה על האריזה של תוכי ז'אקו והמוכר אמר לי שזה טוב מאוד גם לתוכי קוואקר לכל התוכים.
השאלה אם באמת זה נכון שזה מתאים .?
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
כופתיות לתוכי קוואקר
מנהל: מפקחים
Re: כופתיות לתוכי קוואקר
אפשר ורצוי לתת לתוכי כופתיות מיד עם תהליך הגמילה שלו. לאחר מכן אפשר להעבירו לכופתיות בכל שלב אבל מעט קשה יותר.
ישנן סוגי כופתיות שונים עם ערכים תזונתיים שונים. אני ממליץ על כופתיות פריטיבירד, כופתיות מעולות שאנו משתמשים בהם בהצלחה יתרה.
אפשר לראותם בקישור הבא:
http://www.tukishops.com/product-catego ... %A8%D7%93/
ישנן סוגי כופתיות שונים עם ערכים תזונתיים שונים. אני ממליץ על כופתיות פריטיבירד, כופתיות מעולות שאנו משתמשים בהם בהצלחה יתרה.
אפשר לראותם בקישור הבא:
http://www.tukishops.com/product-catego ... %A8%D7%93/
- uzibu
- ניצוי מלא

- אזור מכירה: מרכז
- שם פרטי:: עוזי
- איש קשר:
אני השתמשתי בכופתיות של פריטיבירד גם לקוקטלים וגם לגרינים (בין השאר) כך שהם יהיו מעולים גם לקוואקר. אני ממליץ על הכופתית האלו בחום. בכל מקרה, תבדוק שמדובר בכופתיות קטנות כי ללא ספק יש כופתיות שיתאימו לאכילה לתוכים גדולים ולא לבינוניים ובטח שלא לקוואקר...
בפעם הבאה כדאי שתרשום את סוג או תצלם ונכול להיות יותר לעזר.
בפעם הבאה כדאי שתרשום את סוג או תצלם ונכול להיות יותר לעזר.
אדם שיודע שאינו יודע, יודע יותר מאדם שיודע אך אינו יודע שיודע.
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
לי יש זוג קואקר בוגר שקיבלתי מחבר שלא יכל לגדל אותם הם אכלו רק גרעינים אצלו ניסיתי לתת להם פי 15 P15 הם לא רצו לנגוע בהם.אפילו הגעתי למצב שאני כבר ותרתי למה ריחמתי עליהם בסוף במקרה הגעתי לאלי לאה כי רציתי כלי אוכל ואז לא תאמין תוך 4 ימים הם כבר אוכלים כופתיות שנתן לי. פרטיבירד
בהתחלה נתתי קצת גרעינים בערב כמו שהסביר לי ואחר כך כבר הם טרפו.אני כבר מקוה לראות ביצים וגוזלים.
תודה רותם.
בהתחלה נתתי קצת גרעינים בערב כמו שהסביר לי ואחר כך כבר הם טרפו.אני כבר מקוה לראות ביצים וגוזלים.
תודה רותם.