ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

ג'אקו בן שנה

פורום מקצועי שאלות ותשובות בהשתתפות מגדלי תוכים מכל הזנים. בכל דיון יש לכתוב כותרת
עניינית ולתת פרטים מלאים בכל דיון: סוג התוכי, גיל, מזון, תנאי מחייה וכו' לא יתקבלו דיונים
לשם הצגה בלבד. פרטים נוספים וכללי פורום זה: קישור.

מנהל: מפקחים

שלח תגובה
Raz Birwadker
ביצה
ביצה

ג'אקו בן שנה

שליחה על ידי Raz Birwadker »

יש לי תוכי ג'אקו בו שנה היום הוא עשה דברים מוזרים הוא היה בכלוב למעלה והתחיל להשפריץ על עצמו לפני זה חשוב לי לציין שני השפרצתי עליו מים כדי שהוא התרענן לפעמים אני עושה את זה והוא התחיל להשפירץ על עצמו הכניס את הראש שלו לכלי של המים והבאתי לו שקדים הוא העיף אותם אחרי כמה דק שמתי אותו בחלון והוא הוציא נוצה שהיא הייתה קצת שבורה למעלה זה משהו לא בסדר?
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
שם פרטי:: יש כינוי
איש קשר:

Re: ג'אקו בן שנה

שליחה על ידי eli_lea »

הכל בסדר, התוכי שלך נהנה ומתקלח בעצמו בכלי המים. בדרך כלל אלחר מקלחת התוכים מטפחים את נוצותיהם והוצאת נוצה שבורה שכנראה הייתה רופפת זה דבר טבעי.
Raz Birwadker
ביצה
ביצה

שליחה על ידי Raz Birwadker »

אמרו לי שזה לא טוב שהוא עושה את זה
וכל הזמן הוא רוצה לנשוך אם זה שאני בא ללטף אותו ואם אני רוצה שהוא יעלה וירד הוא כל הזדמנות רוצה לנשוך
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
שם פרטי:: יש כינוי
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

אמרו לך שזה לא טוב בקשר למה שהוא עושה? מתקלח או שהוא מוציא את הנוצה.

תוכי מתקלח במים , מכניס את הראש ומשפריץ על גופו ולצדדים. כך הוא מתקלח והוא נהנה מזה.
תוכים מטפחים את נוצותיהם, לעיתים הם יוציאו נוצות רופפות או שבורות, אין קשר בין הניקוי והטיפוח לבין מה שאנו מכנים מריטה.
כך שכל מה שהתוכי שלך עושה זה בסדר גמור.

לגבי הנשיכות. כמה זמן התוכי אצלך? מתי הוא התחיל לנשוך? האם הוא נושך בתוך הכלוב או בכל מקום כשמנסים להעלות אותו על היד?
שלח תגובה

חזור אל “מגדלים תוכים”