שלום לכם
אחרי המקרה שקרה לי
נפל לי האסימון
צריך להתכונן
אשמח אם מישהו יוכל לומר לי
איזה ציוד צריך על מנת לגדל ולהחתים גוזלים???
וכמובן המלצה לתוכי שקל להרבות ויכול להיות טוב כהאכלת יד
תודה
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
ציוד להחתמה מוצלחת
מנהל: מפקחים
Re: ציוד להחתמה מוצלחת
צריך אומנת , לגבי תוכי - קוקטייל יכול להיות טוב למתחילים וגם נוח להאכלה
Re: ציוד להחתמה מוצלחת
מגדל צריך לשאול את עצמו עד כמה הוא מוכן ללכת עם התחביב. מהן האפשרויות שלו מבחינת זמן השקעה ומהו התקציב שיש לו.
אם אני אקח מגדל שמגדל נניח זוג ג'אקו , די עסוק במהלך כל שעות היום, מעוניין לפתח את התחביב אבל בהשקעה מועטה.
למגדל כזה הייתי ממליץ לדאוג לאומנת אמינה, ציוד האכלה וסבלנות.
במידה והזוג מתרבה להשאיר את הגוזלים אצל ההורים עד לגיל שלושה שבועות ולאחר מכן להעביר לאומנת להאכלה.
לא הייתי ממליץ למגדל מתחיל ( גם אם יש לו כסף ) לרכוש מדגרה ולהעביר את הביצים להדגרה. הדגרה מצריכה זמן וידע.
גם אם יש זמן צריך ניסיון וידע בהאכלת גוזלים מגיל יום.
ציוד נוסף להחתמה:
1.משקל שיכול לשקול בגרמים בודדים, עדיף דיגיטלי.
2.מזרקים להאכלה, מזרקים בקיבולת של 10ML ו- 20ML
3.מזון להאכלת יד ( אפשר לרכוש מעט לפני בקיעת גוזלים)
4.כפות למדידה
5.אומנת אמינה.
לגבי סוג הגוזל שאפשר ורצוי לרכוש עימו ניסיון, אני מסכים לגבי הקוקטיל. זמן הגמילה שלו קצר יחסית
והוא תוכי שנחשב מאוד נוח.
אם אני אקח מגדל שמגדל נניח זוג ג'אקו , די עסוק במהלך כל שעות היום, מעוניין לפתח את התחביב אבל בהשקעה מועטה.
למגדל כזה הייתי ממליץ לדאוג לאומנת אמינה, ציוד האכלה וסבלנות.
במידה והזוג מתרבה להשאיר את הגוזלים אצל ההורים עד לגיל שלושה שבועות ולאחר מכן להעביר לאומנת להאכלה.
לא הייתי ממליץ למגדל מתחיל ( גם אם יש לו כסף ) לרכוש מדגרה ולהעביר את הביצים להדגרה. הדגרה מצריכה זמן וידע.
גם אם יש זמן צריך ניסיון וידע בהאכלת גוזלים מגיל יום.
ציוד נוסף להחתמה:
1.משקל שיכול לשקול בגרמים בודדים, עדיף דיגיטלי.
2.מזרקים להאכלה, מזרקים בקיבולת של 10ML ו- 20ML
3.מזון להאכלת יד ( אפשר לרכוש מעט לפני בקיעת גוזלים)
4.כפות למדידה
5.אומנת אמינה.
לגבי סוג הגוזל שאפשר ורצוי לרכוש עימו ניסיון, אני מסכים לגבי הקוקטיל. זמן הגמילה שלו קצר יחסית
והוא תוכי שנחשב מאוד נוח.