שלום
למישו יש מושג מה מכילה האבן גיר התעשיתית? ומה ההבדל בין הכתומה ללבנה?
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
אבן גיר -מה יש שם?
מנהל: מפקחים
Re: אבן גיר -מה יש שם?
הלבנה מכילה סידן, למשל כמו חומר שיש בקליפת ביצים, לא מדובר באבן גיר טבעית שחצבו אותה, אבן הגיר המוכרת נעשית מעירבוב של חומרים שונים כאשר הבסיס( כך אני מקווה) הינו סידן.
אבן הגיר הוורודה בנויה על אותו עיקרון רק שמוסיפים לה ( על פי הכתוב) ויטמינים ומינרלים שונים להעשרה.
יש ביוטיוב סירטונים המראים כיצד מכינים אבני גיר, שמים חומרים שונים ויוצקים לתבניות. מיותר להתעסק בזה מאחר והעלות אפסית.
אבן הגיר הוורודה בנויה על אותו עיקרון רק שמוסיפים לה ( על פי הכתוב) ויטמינים ומינרלים שונים להעשרה.
יש ביוטיוב סירטונים המראים כיצד מכינים אבני גיר, שמים חומרים שונים ויוצקים לתבניות. מיותר להתעסק בזה מאחר והעלות אפסית.
אלי יש לך אולי קישור כי שמעתי שכל האבני סידן האלה זה בלופ
אי אפשר לדעת אם זה בלוף או לא, שנינו לא עומדים ליד מי שמייצר את האבנים. מאחר ואין פה השקעה רבה של חומרי גלם אני לא מאמין שמישהו יסתכן וישים חומרים שאינם מבוססים על סידן. יתכן שיש מי שמערבב סידן עם חומרים נוספים אבל לא יכול להצביע בוודאות.
ברשת הגעתי במקרה למגדל שהיה מכין כמויות סידן לבית הגידול שלו..לא משהו ששמרתי ואני יכול לתת לך קישור מידי.
אם אתה לא מאמין באבני גיר תשתמש בקליפות ביצה, בקישור הבא הסירטון מראה איך להכין. קליפות ביצה הם ללא ספק סידן טהור
שהשימוש בו מצויין. בכל מקרה בכל סוג של סידן צריך שבעל החיים יהיה חשוף לשמש על מנת שהסידן יספג בגופו.
תוכים וציפורים שאינם חשופים לשמש צריכים תאורה מתאימה המדמה את השמש.
http://www.tukishops.com/%D7%9E%D7%90%D ... D7%AA.html
ברשת הגעתי במקרה למגדל שהיה מכין כמויות סידן לבית הגידול שלו..לא משהו ששמרתי ואני יכול לתת לך קישור מידי.
אם אתה לא מאמין באבני גיר תשתמש בקליפות ביצה, בקישור הבא הסירטון מראה איך להכין. קליפות ביצה הם ללא ספק סידן טהור
שהשימוש בו מצויין. בכל מקרה בכל סוג של סידן צריך שבעל החיים יהיה חשוף לשמש על מנת שהסידן יספג בגופו.
תוכים וציפורים שאינם חשופים לשמש צריכים תאורה מתאימה המדמה את השמש.
http://www.tukishops.com/%D7%9E%D7%90%D ... D7%AA.html