ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
כלוב לקוואקר שלי
מנהל: מפקחים
כלוב לקוואקר שלי
קניתי כלוה גדול לקוואקר שלי בגודל 155 גובה 77אורך 61 רוחב הבעיה שהקוואקר שלי פוחד מהכלוב פחד מוות הוא מפחד מכל דבר.מה עושים במצב כזב שהוא התרגל לכלוב. הכלוב הזה ענקיי הוא מתאים אפילו לארה
-
רז פרוזניק
- בקיעה

- שם פרטי:: יש כינוי
Re: כלוב לקוואקר שלי
למה כזה גדול חח 
הוא בטוח נעלם בכלוב
אין לו כלוב יותר קטן?
אם יש מדי פעם תשים אותו בכלוב הגדול ואז בקטן ולאט לאט שיתחיל להתרגל תעלה בהדרגה ולבסוף יתרגל לכלוב הגדול
תראה לו כל פעם צעצוע שאתה רוצה לשים לו בכלוב לפני שתשים אותו בכלוב עם הצעצוע שיראה שהצעצוע לא מפחיד, תתלה את הצעצוע מחוץ לכלוב ושיסתקרן ממנו ולא יפחד תשים לו אותו בכלוב
תשים הרבה צעצועים שיהיה לו כיף אבל תמיד בהדרגה

הוא בטוח נעלם בכלוב
אין לו כלוב יותר קטן?
אם יש מדי פעם תשים אותו בכלוב הגדול ואז בקטן ולאט לאט שיתחיל להתרגל תעלה בהדרגה ולבסוף יתרגל לכלוב הגדול
תראה לו כל פעם צעצוע שאתה רוצה לשים לו בכלוב לפני שתשים אותו בכלוב עם הצעצוע שיראה שהצעצוע לא מפחיד, תתלה את הצעצוע מחוץ לכלוב ושיסתקרן ממנו ולא יפחד תשים לו אותו בכלוב
תשים הרבה צעצועים שיהיה לו כיף אבל תמיד בהדרגה

הוא לא מתעניין במשחקים הכלוב שעכשיו יש לי הוא הכלוב הזהב מדגם יהלום כמו בבתוכישופס קניתי לו כלוב יותר גדול כי ככה המליצו לי
אין בעייה עם הכלוב, תהיה סבלני, הצמד לו את הכלוב הישן ליד הכלוב החדש, העבר לכלוב החדש דברים מוכרים כמו משחקים וכלי אוכל, לאט לאט הוא יתרגל, כלוב גדול זה בהחלט כלוב מצויין לתוכי.
הוא האכלת יד או פרא??
קוואקרים הם תוכים מאוד פראיים אם הם לא האכלת יד.
אם הוא האכלת יד הוא יתרגל בסוף
קוואקרים הם תוכים מאוד פראיים אם הם לא האכלת יד.
אם הוא האכלת יד הוא יתרגל בסוף