ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
אכילת כופתיות
מנהל: מפקחים
אכילת כופתיות
התוכי שלי אוכל כופתיות אבל הוא מפורר אותם בפה וכך במקום ש20 כופתיות ישביעו אותו הוא צריך 200 הוא כל דקה אוכל כי הוא רעב אבל כדי להיות שבע הוא צריך להיות כל היום בכלוב 

Re: אכילת כופתיות
איזה סוג של כופתיות הוא אוכל? יתכן שהכופתיות גדולות מידי ולכן הן מתפוררות.
יתכן גם שהוא עדיין לא ממש רגיל לאכול כופתיות ולכן הוא מפורר אותן.
גם את הפירורים הוא יאכל בסוף, במידה והפירורים בתוך כלי האוכל אל תזרוק אותם.
יתכן גם שהוא עדיין לא ממש רגיל לאכול כופתיות ולכן הוא מפורר אותן.
גם את הפירורים הוא יאכל בסוף, במידה והפירורים בתוך כלי האוכל אל תזרוק אותם.
הוא אוכל כופתיות כשהכלי מחוץ לכלוב אבל הוא לא אוכל שהכלי בפנים
תיקון טעות שאני נותן לו את הכופתיות מה לעשות ? 
תקרא את התשובה שלי בבקשה ותענה על השאלה שלי, כך אוכל לעזור.
שאלתי איזה סוג של כופתיות הוא אוכל?
שאלתי איזה סוג של כופתיות הוא אוכל?
כופתיות קטנות וצבעוניות
נשמע שהכופתיות טובות בגודלן, כדאי רק לתת כופתיות לא צבעוניות מאחר והצבעוניות בדרך כלל מכילות צבעי מאכל לא בריאים.
האם התוכי היה רגיל לאכול כופתיות או שהכופתיות זה מזון חדש? מה הוא אכל קודם?
האם התוכי היה רגיל לאכול כופתיות או שהכופתיות זה מזון חדש? מה הוא אכל קודם?
קודם הוא אכל זרעונים אבקשר לחדשות בערך 5 חודשים אני מנסה להרגיל אותו לכופתיות לפעמים הוא אוכל ולפעמים צם עד לחרפת רעב יש לצין שבידי הוא אוכל את זה כמו חטיף
אסור להביא את התוכי לידי רעב, צריך להעביר את התוכי למזון חדש בהדרגה, אפשר לשים במהלך כל היום רק כופתיות אבל בערב לשים לחצי שעה גם את המזון זרעים שהוא היה רגיל אליו.
התוכי אוכל מהיד כי הוא בטוח כך שהמזוןשהוא אוכל ממך בטוח לאכילה. תיקח מזון מכלי האוכל ותתן לו לאכול כל שיראה שאתה לוקח מכלי האוכל. יתכן שהוא ירגיש בטוח יותר לאכול.
נסה לפזר לו את הכופתיות על מראה שמונחת על הרצפה, הוא יראה תוכי מולו שאוכל מהכופתיות וזה ידרבן אותו לאכול.
התוכי אוכל מהיד כי הוא בטוח כך שהמזוןשהוא אוכל ממך בטוח לאכילה. תיקח מזון מכלי האוכל ותתן לו לאכול כל שיראה שאתה לוקח מכלי האוכל. יתכן שהוא ירגיש בטוח יותר לאכול.
נסה לפזר לו את הכופתיות על מראה שמונחת על הרצפה, הוא יראה תוכי מולו שאוכל מהכופתיות וזה ידרבן אותו לאכול.
ניסיתי את השיטה הזאת בערך 5 שבועות וזה לא עבד