שלום..
יש לי זוג קוקטלים שהביאו 4 ביצים..
נראה לי שכבר 3 בקעו (בערך לפי מה שהצלחתי לראות)
יש לי שאלה.. אני יכולה להחליף את העץ העליון של הבית הטלה לפלסטיק שקוף? ועל זה להשים שמיכה.. (בשביל שאני יצליח לראות)
או שזה מסוכן מידי לעשות עכשיו כשהם עם הגוזלים..?
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
גוזלי קוקטלים
מנהל: מפקחים
- miryam.kohav
- ביצה

- אזור מכירה: ראש העין
- שם פרטי:: מרים :)
גוזלי קוקטלים
☆--M.K--☆
Re: גוזלי קוקטלים
אני לא חושב שכדאי לעשות שנויים כעת כי זה רגע מאוד עדין
ולא כדאי שהם ינטשו את הצאצאים ...
ולא כדאי שהם ינטשו את הצאצאים ...
- miryam.kohav
- ביצה

Re: גוזלי קוקטלים
חשוב מאוד לאפשר להורים לטפל בגוזלים בנחת וללא לחץ.
זה אומנם תלוי באופיים של התוכים שאת מגדלת, האם "פרא" או רגילים לקרבת בני אדם. כך או כך
כמו שציין אליאב, תקופה זו מתאפיינת במתח עצום שבגידול הגוזלים והשמירה עליהם.
כל הפרעה עלולה להתפרש כניסיון לפגוע בגוזלים ולעתים תוך כדי ניסיונות לשמור על הגוזלים הגוזלים נפגעים.
מה שחשוב זה להעשיר את המזון והכמויות. לדאוג לכך שיהיה מזון בשפע כדי שכל הגוזלים יקבלו מזון, לדאוג
למזון רך כדי שלהורים יהיה קל יותר להאכיל. למשל מזון ביצים תעשייתי, השרייה/ הנבטה יכולה גם היא להיות מצויינת.
סרטון המדגים הכנת השרייה / הנבטה
בהצלחה.
זה אומנם תלוי באופיים של התוכים שאת מגדלת, האם "פרא" או רגילים לקרבת בני אדם. כך או כך
כמו שציין אליאב, תקופה זו מתאפיינת במתח עצום שבגידול הגוזלים והשמירה עליהם.
כל הפרעה עלולה להתפרש כניסיון לפגוע בגוזלים ולעתים תוך כדי ניסיונות לשמור על הגוזלים הגוזלים נפגעים.
מה שחשוב זה להעשיר את המזון והכמויות. לדאוג לכך שיהיה מזון בשפע כדי שכל הגוזלים יקבלו מזון, לדאוג
למזון רך כדי שלהורים יהיה קל יותר להאכיל. למשל מזון ביצים תעשייתי, השרייה/ הנבטה יכולה גם היא להיות מצויינת.
סרטון המדגים הכנת השרייה / הנבטה
בהצלחה.
- miryam.kohav
- ביצה