ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

זיווג ללורי קשת

פורום מקצועי שאלות ותשובות בהשתתפות מגדלי תוכים מכל הזנים. בכל דיון יש לכתוב כותרת
עניינית ולתת פרטים מלאים בכל דיון: סוג התוכי, גיל, מזון, תנאי מחייה וכו' לא יתקבלו דיונים
לשם הצגה בלבד. פרטים נוספים וכללי פורום זה: קישור.

מנהל: מפקחים

שלח תגובה
Vladar
ביצה
ביצה

זיווג ללורי קשת

שליחה על ידי Vladar »

שלום
יש לי לורי יפיפייה בת שנתיים. אצלי כשנה וחצי, מאוד קשורה אלי מאוד מגוננת כשאני לידה ולא נותנת לאף אחד להתקרב אלי. לאחרונה ההתנהגות שלה קצת השתנתה ונראה שהיא מאוד מעוניינת בזיווג, אני לא רוצה להביא עוד תוכי הביתה ויותר מכך גם לא יהיה לי זמן לטפל בגוזלים. אם אני בכל זאת אחליט לזווג אותה מה הסיכוי שהיא תתעניין בזכר (אני חושבת שמבחינתה אני "בן זוגה") האם כדאי בכלל לזווג אותה?
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
שם פרטי:: יש כינוי
איש קשר:

Re: זיווג ללורי קשת

שליחה על ידי eli_lea »

הנושא די מורכב, נתחיל בכך שנראה לך שהיא מעוניינת בזיווג, זה יתכן וזה טבעי אבל זה גם חולף אם לא מעודדים את זה.
הזיווג כרוך בהבאת בן זוג לנקבה, לאפשר להם תקופת הסתגלות, לא תמיד הנקבה תקבל אותו, למשל במקרה שלך היא רואה בך בן
זוג והיא לא תמהר להחליף אותך אלא אם כן תורידי מהיחס שאת נותנת לה כדי שתתמקד בזכר.
יש בכך גם סיכון, הסיכון הוא שהנקבה תתחבר לזכר ולקראת ההטלה ובמהלכה לפחות תהפוך לטריטוריאלית לאזור הכלוב ותא ההטלה.
במקביל תצטרכי לתת יחס לשני תוכים על מנת להמשיך ולנסות לשמור על ההחתמה.

את צריכה לקחת בחשבון מגוון אפשרויות ומצבים שעלולים לקרות כתוצאה מהוספת בן זוג כמו טיפול בגוזלים ואת מראש אומרת
שאין לך זמן לזה.

כדי שהנקבה תעבור את התקופה שבה היא נמצאת תמעטי במגע באיזור הגב והבטן, כמו כן תמנעי ממשחקים במקור.
שלח תגובה

חזור אל “מגדלים תוכים”