ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
יכול להיות שהקונגו שלי לא 100% קונגו??
מנהל: מפקחים
יכול להיות שהקונגו שלי לא 100% קונגו??
סמתי לב בזמן האחרון שהמקור של הקונגו שלי נהיה בהיר יותר מלמעלה ורציתי לשאול אם מישהו ראה תופעה כזאת שמקור של קונגו הופך להיות כמו של תימנה?! או שאני צריך לדאוג שאולי הוא מעורב? אין לי מושג...הוא בן קצת מעל חצי שנה. שוקל מעל 400 גרם. יש לו זנב אדום כמעט טהור. בקיצור אשמח לכל תגובה בנושא... הנה תמונות. תודה רבה
Re: יכול להיות שהקונגו שלי לא 100% קונגו??
על פי התמונות הקונגו שלך הוא בהחלט גאקו קונגו,המקור אומנם בהיר יותר בחלקו העליון ואומנם מזכיר את מקור התימנה,איני
יכול לקבוע דיעה האם ישנה איזו שהיא תערובת דם כלשהיא במיוחד כשבתמונות ההופעה הכללית הינה כשל גאקו קונגו,לגבי המקור
לדעתי יש מקום לשאול את ד"ר עדי גנץ לדעתו ולתת לו קישור לתמונות.
יכול לקבוע דיעה האם ישנה איזו שהיא תערובת דם כלשהיא במיוחד כשבתמונות ההופעה הכללית הינה כשל גאקו קונגו,לגבי המקור
לדעתי יש מקום לשאול את ד"ר עדי גנץ לדעתו ולתת לו קישור לתמונות.
99 אחוז קונגו . מושלם. יפה. גדול. מרשים. מאוזן . אחלה תוכי בהצלחה

100 אחוז קונגו.
ניב ספר לנו איך הגעת למסקנה המיוחדת שלך ? אל תענה לי. ואל תרשום שטויות . שים לב טוב למקור .

רמי כל אחד יכול להביע את דעתו וכל אחד יכול להגיע למסקנה משלו,תנשמו עמוק ותנו כבוד אחד לשני,לא כולם באותה
דיעה וזה לגיטימי.
דיעה וזה לגיטימי.
אני באמת רציתי שכל אחד יגיב לפי המחשבות שלו...לא התכוונתי לגרום לריבים...
דניאל, קרוב לחיפה אבל לא
דניאל, קרוב לחיפה אבל לא