ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

גרין ציק ואני חדשים

פורום מקצועי שאלות ותשובות בהשתתפות מגדלי תוכים מכל הזנים. בכל דיון יש לכתוב כותרת
עניינית ולתת פרטים מלאים בכל דיון: סוג התוכי, גיל, מזון, תנאי מחייה וכו' לא יתקבלו דיונים
לשם הצגה בלבד. פרטים נוספים וכללי פורום זה: קישור.

מנהל: מפקחים

שלח תגובה
almogbrt
ביצה
ביצה

גרין ציק ואני חדשים

שליחה על ידי almogbrt »

היי
אני דיי חדש בתחום הקוניורים, ולפני 3 ימים הבאתי גרין ציק האכלת יד.
הוא לא ממש משתף פעולה אם מכניסים יד לכחוב.. והוא מנסה לנשוך או לברוח אלא אם כן יש לי תפוח ביד אז הוא לוקח ביס ובורח.
אבל אם הוא עליי הוא מעדיף להיות על הכתף.
האם זה אופייני לו ויעבור עם הזמן או שיש לי תוכי בעייתי.
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
שם פרטי:: יש כינוי
איש קשר:

Re: גרין ציק ואני חדשים

שליחה על ידי eli_lea »

אי אפשר להגיד כמה הוא חברותי על סמך מה שאתה מספר, השאלה הנשאלת היא איך הוא התנהג אצל המגדל, האם עלה על היד? היה חברותי ?או שגם אצל המגדל הוא התנהג בצורה המתוארת. בכל מקרה תוכים עלולים להיות מאוד לחוצים בימים הראשדונים לאחר המעבר ויש לקחת זאת בחשבון, לאפשר הסתגלות איטית והגישה לתוכי צריכה להיות מחשבת, נסה לרכוש את אמונו, אל תנסה להוציאו כשהו בתוך הכלוב, המתן שהתוכי יצא ולאחר מכן נסה להעלות אותו על היד. השתמש בצ'ופרים ואל תנסה בתמורה להם מיד להרימו או להוציאו מהכלוב, כך תיצור עימו אמון.
Sam77
ביצה
ביצה

Re: גרין ציק ואני חדשים

שליחה על ידי Sam77 »

טעות ראשונה לא להכניס ידיים לכלוב עד שהתוכי לא מכיר בך כבעלים שלו ומחובר עליך
קצת סבלנות וגישה טובה והכל יעבוד
ישלי גרין ציק ילו סידד מהמם ואני מאוהב בו והוא יותר חברותי ממה שציפיתי ואצלי הוא היה אותו דבר ככה ועבדתי איתו על זה בסבלנות והשקעה
תן לו להתרגל לסביבה תפתח לו את הכלוב ותן לו לצאת לבד ל"מרפסת" ותתקשר איתו בעדינות שים קצת גרעינים על היד
בהצלחה
ממליץ לכולם על גרין ציק
שלח תגובה

חזור אל “מגדלים תוכים”