ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
תוכי
מנהל: מפקחים
-
AmitThePt1
- ביצה

תוכי
תוכי שמחזיר ציוצים זה תוכי בריא? כאילו אני אומר ציק והתוכי מצייץ זה אומר שהוא בריא? הוא לא רוצה לצאת מהכלוב לפני כמה שבועות הוא היה יוצא ופתאום הוא חזר להיות מה שהוא היה לפני כמה שנים שהוא לא רוצה לצאת מהכלוב לשבוע אחד הוא היה יוצא זה אומר שהוא חולה? ראיתי את הרשימה של המחלות אז אני שואל כדי לדעת
-
AmitThePt1
- ביצה

Re: תוכי
פעם הוצאתי אותו פעם אחת בחודש והיום אני מוציא אותו כל יום כנראה שהוא קשור לכלוב יותר מדי ובגלל זה הוא לא רוצה לצאת?
תוכי זה לא רובוט, לעיתים הוא רוצה שקט, לעיתים רוצה לשחק, לפעמים נוח לו יותר בכלוב מאשר בחוץ, לא כל שינוי מעיד על בעיה או מחלה. אם התוכי נראה כרגיל ואינו מראה סימני מחלה כגון חולשה, חוסר יציבות, נזילות מהעיניים נשימות מאוד כבדות עם תנודות חזקות של הזנב מעלה מטה וכו' אין צורך לדאוג.
-
AmitThePt1
- ביצה

הכל טוב איתו מצייץ מתנהג רגיל הוא לא מראה סימני חולשה
-
AmitThePt1
- ביצה

סימני חולשה? נגיד ואם הוא פוחד ממשהו אז הוא יתקוף?רק אם הוא בריא או שגם אם הוא חולה?eli_lea כתב: ↑30 ספטמבר 2018 13:36 תוכי זה לא רובוט, לעיתים הוא רוצה שקט, לעיתים רוצה לשחק, לפעמים נוח לו יותר בכלוב מאשר בחוץ, לא כל שינוי מעיד על בעיה או מחלה. אם התוכי נראה כרגיל ואינו מראה סימני מחלה כגון חולשה, חוסר יציבות, נזילות מהעיניים נשימות מאוד כבדות עם תנודות חזקות של הזנב מעלה מטה וכו' אין צורך לדאוג.
אין קשר בין תוקפנות לחולי, תוכי יכול להיות תוקפני ממגוון סיבות.
-
AmitThePt1
- ביצה

-
AmitThePt1
- ביצה

הוא נושם רגיל בלי שום עזרה של משהו אחר מהגוף והוא לא נמצא רק על רצפת הכלוב שהוא בגובה הוא נושך את השמיכה שיש על הכלוב או שהוא עולה על המשחק שלו. ולפעמים הוא מתנפח אולי סתם אבל אם הוא יראה את מה שהוא אוהב הכי הרבה הוא ירוץ לזה
נשמע שהתוכי בריא ללא בעיות