ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

תערובת-זרעים,,,

פורום מקצועי שאלות ותשובות בהשתתפות מגדלי תוכים מכל הזנים. בכל דיון יש לכתוב כותרת
עניינית ולתת פרטים מלאים בכל דיון: סוג התוכי, גיל, מזון, תנאי מחייה וכו' לא יתקבלו דיונים
לשם הצגה בלבד. פרטים נוספים וכללי פורום זה: קישור.

מנהל: מפקחים

שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
aliav56
פוקח עיניים
פוקח עיניים
שם פרטי:: יש כינוי

תערובת-זרעים,,,

שליחה על ידי aliav56 »

ביום חמישי קיבלתי שק של תערובת זרעים לתוכים וחבר טוב מהפורום כאן הואיל בטובו ליקנות לי
מחמד ,,במושב חמד,,מה אני יואמר לכם האכזבה היתה מושלמת כי שק של 25 ק''ג הלך לעזזל,
טוב אז ככה אני פותח את השק בבית דבר ראשון איזה ריח יצא מהשק ישר הוצאתי אותו למירפסת
וכעת התוכן ביפנים מה זה גועל מלא חרקים שחורים וחומים אולי במישקל של רבע קילו יש ביפנים
והשק מלא בדברים שלא שייכים כמו קוצים ואבק וליכלוך וגם הם מערבבים בתוך ניראה לי כמו כופתיות
לבהמות או לחיות גדולות כי אין לי מושג מה זה,,,והגרוע מכל גרעיני החמניות שהם שמים הם גרעינים
גדולים ורובם אכולים עיי הפרעושים הללו שבתוך השק, פשוט סחורה ישנה מלוכלכת ומסריחה,
ממליץ לכם לקנות במקומות אחרים ושלא תוכלו אותה גם, אני שם לציפורים בחוץ שיוכלו עד שיגמר,
למדתי לקח מהטעות וזה לא יחזור על עצמו , מטעויות לומדים,,,
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
שם פרטי:: יש כינוי
איש קשר:

Re: תערובת-זרעים,,,

שליחה על ידי eli_lea »

קודם כל עידכון חשוב,השאלה הנשאלת מדוע לא פנית לחנות?אפילו אם חברך קנה עבורך יכולת לפנות ישירות,לעיתים
האשמה אינה בחברה מאחר והיא אינה אורזת את המוצר (אני לא יודע במקרה זה )אבל עצם התנהגות החברה לאחר הפנייה יכולה
לשנות את כל התמונה,לכן חבל שלא פנית.

אני נתקלתי בסיפור דומה (בחברה אחרת) עם חבר באתר שלבקשתו החליפו לו את שק האוכל לשביעות רצונו .

האם ישנם חברים נוספים שקונים בחנות זו או שמעו עליה?
phantomf4
פוקח עיניים
פוקח עיניים
שם פרטי:: אלון

Re: תערובת-זרעים,,,

שליחה על ידי phantomf4 »

שלום רב לכם חברים יקרים!
הם (במושב חמד)אורזים את האוכל יש להם סילו(דוד ענק לאיחסון תבואה או כל מזון יבש אחר)גם אני פעם אחת אכלתי אותה
תמונה
השמים אינם הגבול
שלח תגובה

חזור אל “מגדלים תוכים”