זה בסדר המתכון הבא:
ביצה קשה מרוסקת כולל הקליפה
כרוב לבן{רגיל}
גמבה אדומה
מלפפון
גזר.
זה בסדר?
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
מתכון לתוכי
מנהל: מפקחים
מתכון לתוכי
הפועלל,אלך תמיד אחרייך,אני מכור רק אלייך,את בשבילי כמו סם!
Re: מתכון לתוכי
באיזה צורת הגשה?
בעיקרון אתה יכול לנסות ולראות מה הוא אוכל ומה לא,שוב כפי שאמרנו בעבר לא כתחליף לאוכל אלא בכמויות מדודות
פעמיים בשבוע ירקות/פירות ופעם בשבוע חצי ביצה מספיק בהחלט.
בעיקרון אתה יכול לנסות ולראות מה הוא אוכל ומה לא,שוב כפי שאמרנו בעבר לא כתחליף לאוכל אלא בכמויות מדודות
פעמיים בשבוע ירקות/פירות ופעם בשבוע חצי ביצה מספיק בהחלט.
ברור..שמתי להם את זה מ-10 בבוקר ולפני רבע שעה הם גמרו את זה.
הפועלל,אלך תמיד אחרייך,אני מכור רק אלייך,את בשבילי כמו סם!
אז תביא להם
אבל לא בכמות גדולה
כי הם יולו רק אתזה ואני לא אומר שזה לא בסדר
אבל זה יהיה לך קשה להרגיל אותם לדוחן או לכופתיות שאתה נותן להם...
דניאל.
אבל לא בכמות גדולה
כי הם יולו רק אתזה ואני לא אומר שזה לא בסדר
אבל זה יהיה לך קשה להרגיל אותם לדוחן או לכופתיות שאתה נותן להם...
דניאל.
דניאל, אני לא מסכים עימך
דוחן ירקות וכופתיות בכלל לא קשור אחד לשני, אם תוכי אוכל פירות וירקות, בטח ובטח שהוא יאכל דוחן, הרי זה המזון האהוב עליו, לגבי כופתיות, תלוי אם התוכי הורגל לכופתיות, אם הוא הורגל למה נראה לך שאם הוא יטעם כמה ירקות ביום, הוא יפסיק לאכול את המזון שלו הבסיסי?..
לגבי המתכון שלך אופק.
אני זוכר שראיתי אותו באתר של הפינקים אם אני לא טועה, טוב זה לא משנה.
תלוי לאיזה סוג תוכי\ ציפור אתה מגיש את זה.
אם זה לציפור עליך לגרד בפומפיה, שאר התוכים החל מתוכונים+ , לא צריך להגיש קצוץ, אבל כמובן איך שאתה רוצה להגיש, תגיש.
ביצה- לא לעבור את ה2 ביצים בשבוע, עודף ביצים=סידן , עלול לגרום לביצים בכמות גדולה או לא מופרות, בגלל זה מתחילים את ההכנה לעונה, חודש קודם ואז יהיה עליך להגיש את זה.
שיהיה ערב טוב.
דוחן ירקות וכופתיות בכלל לא קשור אחד לשני, אם תוכי אוכל פירות וירקות, בטח ובטח שהוא יאכל דוחן, הרי זה המזון האהוב עליו, לגבי כופתיות, תלוי אם התוכי הורגל לכופתיות, אם הוא הורגל למה נראה לך שאם הוא יטעם כמה ירקות ביום, הוא יפסיק לאכול את המזון שלו הבסיסי?..
לגבי המתכון שלך אופק.
אני זוכר שראיתי אותו באתר של הפינקים אם אני לא טועה, טוב זה לא משנה.
תלוי לאיזה סוג תוכי\ ציפור אתה מגיש את זה.
אם זה לציפור עליך לגרד בפומפיה, שאר התוכים החל מתוכונים+ , לא צריך להגיש קצוץ, אבל כמובן איך שאתה רוצה להגיש, תגיש.
ביצה- לא לעבור את ה2 ביצים בשבוע, עודף ביצים=סידן , עלול לגרום לביצים בכמות גדולה או לא מופרות, בגלל זה מתחילים את ההכנה לעונה, חודש קודם ואז יהיה עליך להגיש את זה.
שיהיה ערב טוב.