ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
ריבוי גאקו
מנהל: מפקחים
ריבוי גאקו
יש לי זוג גאקו מזה כשנה . והם בוגרים. לאחרונה ראיתי את הזכר מאכיל את הנקבה . האם זה סימן להטלה קרובה.?
Re: ריבוי גאקו
האכלת הנקבה מעידה על כימיה בין בני הזוג , זה יכול להיות סימן להתחלה אך לעיתים זה נמשך תקופה ארוכה.
בהמשך אתה תראה שהזכר נמצא בתא יותר ויותר זמן ולאחר מכן הנקבה נמצאת בתא כשהזכר עומד בחוץ.
אני מציע לא לפתוח את התא במצבים כאלה לעיתים קרובות.הסימן הטוב והאמין ביותר להטלה כשהנקבה נמצאת
גם במהלך הלילה בתא ההטלה והזכר נמצא לבד בחוץ.
בהמשך אתה תראה שהזכר נמצא בתא יותר ויותר זמן ולאחר מכן הנקבה נמצאת בתא כשהזכר עומד בחוץ.
אני מציע לא לפתוח את התא במצבים כאלה לעיתים קרובות.הסימן הטוב והאמין ביותר להטלה כשהנקבה נמצאת
גם במהלך הלילה בתא ההטלה והזכר נמצא לבד בחוץ.
תודה עזרת לי הרבה בעניין הזוג הזה .יש לי זוג נוסף שלאחרונה שניהם היו בתא שמעתי קולות של כרסום בתוך התא . היום ראיתי את הזכר עולה על הנקבה האם יש סיכוי להטלה קרובה ?
כן
ננטלה עבורה להתקיים שבוע בערך אחרי הזיווג אז חכה בסבלנות ואל תפריע יותר מדי כי ג'אקואים רגישים לבדיקות התא.
בהצלחה ואפשר תמונות שלהם
ננטלה עבורה להתקיים שבוע בערך אחרי הזיווג אז חכה בסבלנות ואל תפריע יותר מדי כי ג'אקואים רגישים לבדיקות התא.
בהצלחה ואפשר תמונות שלהם
סיכוי רב,
בדרך כלל זוג שמחובר היטב יטיל כ-10 ימים לאחר הזיווג.
כמובן שישנם יוצאים מן הכלל אך זה מה שקורה ברוב המקרים.
בדרך כלל זוג שמחובר היטב יטיל כ-10 ימים לאחר הזיווג.
כמובן שישנם יוצאים מן הכלל אך זה מה שקורה ברוב המקרים.
לא כל זיווג מביא אחריו הטלה .
יש לי זוגות מתרבים שמזדווגים מספר רב של פעמים במשך כל השנה אבל לא אחרי כל זיווג מגיעה הטלה , ברגע שהנקבה מוכנה היא מטילה והזכר יכול לזווג אותה במשך חודשים ...
יש לי זוגות מתרבים שמזדווגים מספר רב של פעמים במשך כל השנה אבל לא אחרי כל זיווג מגיעה הטלה , ברגע שהנקבה מוכנה היא מטילה והזכר יכול לזווג אותה במשך חודשים ...