ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
התוכי אוכל את הנוצות
מנהל: מפקחים
התוכי אוכל את הנוצות
שלום ד"ר גדי,
יש לי תוכי מסוג קקדו צהוב ציצית האכלת יד.
לאחרונה אני שם לב שהוא פשוט נושך/משחק/ או אוכל את הנוצות שלו.
התוכי שלי לא מורת את הנוצות כי אם הוא היה מורת אותם הרבה נוצות היו נופולת לו נכון?
מה ששמתי לב זה שהוא משחק ויש קצת נוצות שפשוט חתוכות לא באורך שלהן אלה הוא חוצה אותם לשניים?
ממש היום לפי מה שאמר לי אלי עשיתי מקלחת טובה לתוכי כי לפי מה שהוא אמר יכול להיות שזה האבק או טפילים שיש בעור
אך אני ממש מפחד עליו כי גם שהוא פותח את הכנפיים זה נראה ממש לא יפה.
האם זה בסדר?
התוכי ממשיך להתנהג רגיל משחק צועק כשצריך אוהב להסתובב אין שינוי בהתנהגות שלו.
תודה רבה על התשובה
יש לי תוכי מסוג קקדו צהוב ציצית האכלת יד.
לאחרונה אני שם לב שהוא פשוט נושך/משחק/ או אוכל את הנוצות שלו.
התוכי שלי לא מורת את הנוצות כי אם הוא היה מורת אותם הרבה נוצות היו נופולת לו נכון?
מה ששמתי לב זה שהוא משחק ויש קצת נוצות שפשוט חתוכות לא באורך שלהן אלה הוא חוצה אותם לשניים?
ממש היום לפי מה שאמר לי אלי עשיתי מקלחת טובה לתוכי כי לפי מה שהוא אמר יכול להיות שזה האבק או טפילים שיש בעור
אך אני ממש מפחד עליו כי גם שהוא פותח את הכנפיים זה נראה ממש לא יפה.
האם זה בסדר?
התוכי ממשיך להתנהג רגיל משחק צועק כשצריך אוהב להסתובב אין שינוי בהתנהגות שלו.
תודה רבה על התשובה
- dr.sharvit
- מענה מקצועי

- שם פרטי:: גדי שרביט
- איש קשר:
Re: התוכי אוכל את הנוצות
ליטן שלום
לפי הדווח שלך נשמע שלתוכי ישנה בעייה רפואית ,קח אותו בהזדמנות הראשונה לווטרינר של ציפורים.
להגדרת תוכי מורט ישנם תחומים רבים:לאו רק תלישת נוצות במלואם אלא גם כאלה הפוצעים את בשרם במקורם, כאלה החותכים את הנוצות לשנייים וגם כאלה המפזרים את קולמוסי הנוצות ומפרידים את הנוצות עצמן, לכן ללמריטת נוצות ישנן הגדרות רבות וסיבות רפואיות והתנהגותיות פסיכוגניות
יש טעם בבדיקה מקיפה לתוכי שלך לזיהוי הבעייה.
בהצלחה,
לפי הדווח שלך נשמע שלתוכי ישנה בעייה רפואית ,קח אותו בהזדמנות הראשונה לווטרינר של ציפורים.
להגדרת תוכי מורט ישנם תחומים רבים:לאו רק תלישת נוצות במלואם אלא גם כאלה הפוצעים את בשרם במקורם, כאלה החותכים את הנוצות לשנייים וגם כאלה המפזרים את קולמוסי הנוצות ומפרידים את הנוצות עצמן, לכן ללמריטת נוצות ישנן הגדרות רבות וסיבות רפואיות והתנהגותיות פסיכוגניות
יש טעם בבדיקה מקיפה לתוכי שלך לזיהוי הבעייה.
בהצלחה,
לקביעת תורים ומקרים דחופים:
מרפאת אנימל סנטר-מרכז מסחרי ט'-אשדוד
08-8677340, ביפר חרום 24 שעות: 1705-416666 מנוי 13565.
מרפאת אנימל סנטר-מרכז מסחרי ט'-אשדוד
08-8677340, ביפר חרום 24 שעות: 1705-416666 מנוי 13565.
גדי היי,
הבנתי שבמרפאתך פיתחתם שיטה לטיפול במריטה הנעשית ע"י דיקור מלבד הטיפולים "הרגילים " עליהם שמענו, אתה יכול בבקשה
לתת לנו פרטים נוספים על הטיפול,אחוזי ההצלחה ואיך מגיעים לטיפול כזה במרפאתך,האם לאחר מערכת בדיקות כללית או שניתן לאבחן במקום את הבעייה.
הנושא מאוד מעניין ולדעתי כדאי להביאו לכלל החברים והגולשים באתר.
אפשר לענות כאן או באשכול נפרד בזמנך הפנוי ואני אקשר את התכתובות.
תודה ושבוע טוב.
הבנתי שבמרפאתך פיתחתם שיטה לטיפול במריטה הנעשית ע"י דיקור מלבד הטיפולים "הרגילים " עליהם שמענו, אתה יכול בבקשה
לתת לנו פרטים נוספים על הטיפול,אחוזי ההצלחה ואיך מגיעים לטיפול כזה במרפאתך,האם לאחר מערכת בדיקות כללית או שניתן לאבחן במקום את הבעייה.
הנושא מאוד מעניין ולדעתי כדאי להביאו לכלל החברים והגולשים באתר.
אפשר לענות כאן או באשכול נפרד בזמנך הפנוי ואני אקשר את התכתובות.
תודה ושבוע טוב.
תודה רבה על התשובה,
אני גר בקדימה וקצת יהיה לי קשה להגיע לאשדוד אבל בהחלט אלך בדחיפות לוטרינר.
תודה ושיהיה שבוע טוב.
אני גר בקדימה וקצת יהיה לי קשה להגיע לאשדוד אבל בהחלט אלך בדחיפות לוטרינר.
תודה ושיהיה שבוע טוב.
לדעתי ישנו מספר מצומצם של וטרינרים שאכן מתמחים בנושא ,יתכן מאוד שתבזבז זמן וכסף אם לא תגיע לוטרינר המתאים,מאחר
ולא מדובר בטיפול שיטחי אני מציע לך לבדוק מראש האם לוטרינר אליו הינך ניגש יש את הידע המתאים לטיפול בבעיה.
בהצלחה ועדכן אותנו.
ולא מדובר בטיפול שיטחי אני מציע לך לבדוק מראש האם לוטרינר אליו הינך ניגש יש את הידע המתאים לטיפול בבעיה.
בהצלחה ועדכן אותנו.
תודה אני הולך לוטרינר עדי בהרצליה.
אני ממש דואג לתוכי שלי
אני ממש דואג לתוכי שלי
בהצלחה ,כמובן עדכן אותנו בדרכי הטיפול ובאם חל שיפור.