ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
תוכים "עובדים" ומקלקלים
מנהל: מפקחים
-
barakfrieman
- ביצה

תוכים "עובדים" ומקלקלים
ציפורי האהבה שלי מאוד פוריים אבל הזכר או הנקבה השולטת לרוב הורגת כל גוזל ושוברת ביצים( לא את כולן ומה שבוקע נרצח)
חשבתי על להוציא אותו/ה מהכלוב ולמסור. אבל אבא שלי הציע לקחת אותו/ה והבן/בת זוג להעביר לכלוב אחר נראה לכם שזה יפתור את הבעיה?
חשבתי על להוציא אותו/ה מהכלוב ולמסור. אבל אבא שלי הציע לקחת אותו/ה והבן/בת זוג להעביר לכלוב אחר נראה לכם שזה יפתור את הבעיה?
-
יובל_תוכים
- בקיעה

- שם פרטי:: יובל
Re: תוכים "עובדים" ומקלקלים
אם הבעיה באחד מבני הזוג אז אם תעביר את שניהם כלוב זה לא יפתור שום בעיה.
יש לך עוד ציפורי אהבה ?
יש לך עוד ציפורי אהבה ?
כשאתה אומר התוכי "השולט" אתה מתכוון לתוכי שאינו מבני הזוג?
-
barakfrieman
- ביצה

התוכי השולט דוגר גם ואז רוצח אז אני חושב על לתת אותו..
ושאני אומר שולט אני מתכוון שכולם כאילו מפחדים ממנו או ממנה
ושאני אומר שולט אני מתכוון שכולם כאילו מפחדים ממנו או ממנה
-
יובל_תוכים
- בקיעה

- שם פרטי:: יובל
לא ענית לי על השאלה
יש לך עוד ציפורי אהבה שדוגרים עכשיו? עם כן תעביר את הביצים לתא של אלא שדוגרים טוב
יש לך עוד ציפורי אהבה שדוגרים עכשיו? עם כן תעביר את הביצים לתא של אלא שדוגרים טוב
תנסה להעבירם לכלוב נפרד,יתכן מאוד שזה יפסק.
-
barakfrieman
- ביצה

אני לא יודע מי דוגר... ויש לי עוד ציפורי אהבה עם אני אקח את הרוצח לכלוב אחר לבד נראה לכם שהגוזלים יבקעו בהצלחה?
זה תלוי מה תפקידו של הרוצח מלבד לרצוח גוזלים,אתה לא יודע להגיד אם מדובר בנקבה או בזכר ,בכל מקרה אתה בטוח שהרוצח
הינו אחד מבני הזוג?האם אתה רואה הפרעות של זכרים אחרים שנכנסים לתא?משהוא לא מסתדר לי.
אני מציע כך,,או שתשאיר ותעקוב אחר הזוגות ותראה מי נגד מי,או שתיקח סיכון ותעביר את הזכר והנקבה עם תא ההטלה לכלוב אחר
או שתעביר את הביצים לאם גוגרת עם מעט ביצים או בין שתי דוגרות,וזה במידה שהתאריכים של ההטלות יחסית קרובות,או שתשאיר
את המצב כמות שהוא ותקווה שההרג יפסק.
הינו אחד מבני הזוג?האם אתה רואה הפרעות של זכרים אחרים שנכנסים לתא?משהוא לא מסתדר לי.
אני מציע כך,,או שתשאיר ותעקוב אחר הזוגות ותראה מי נגד מי,או שתיקח סיכון ותעביר את הזכר והנקבה עם תא ההטלה לכלוב אחר
או שתעביר את הביצים לאם גוגרת עם מעט ביצים או בין שתי דוגרות,וזה במידה שהתאריכים של ההטלות יחסית קרובות,או שתשאיר
את המצב כמות שהוא ותקווה שההרג יפסק.