ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
המשחקים ש'חוברו'
מנהל: מפקחים
המשחקים ש'חוברו'
אז מענפי אקליפטוס הקטנים שנותרו לי ניסיתי לעשות נדנדה ולא הצלחתי.
אז החלטתי סתם לחתוך את הענף ולחבר 2 ענפים קטנים ביחד, ולשים להם בכלוב. גם לתוכונית וגם לקוטיילית, לכל אחת יש אחד בכלוב.
לא היה לי איך לחבר את הענפים אז חיברתי עם חוטים. הן לא מגיעות לחוטים, והענפים מחוברים חזק מאוד. אבל האם בכל זאת זה נראה בסדר?
המשחק של ניקה(התוכונית) זה זה עם הפקק, ושל אייס זה זה בלי הפקק (כי היא פחדה ממנו).
קצת צנוע אבל הן דווקא אהבו את זה.
להשאיר או להוציא מה אתם אומרים?
(מצורפות תמונות)..
של ניקה:
של אייס:
אז החלטתי סתם לחתוך את הענף ולחבר 2 ענפים קטנים ביחד, ולשים להם בכלוב. גם לתוכונית וגם לקוטיילית, לכל אחת יש אחד בכלוב.
לא היה לי איך לחבר את הענפים אז חיברתי עם חוטים. הן לא מגיעות לחוטים, והענפים מחוברים חזק מאוד. אבל האם בכל זאת זה נראה בסדר?
המשחק של ניקה(התוכונית) זה זה עם הפקק, ושל אייס זה זה בלי הפקק (כי היא פחדה ממנו).
קצת צנוע אבל הן דווקא אהבו את זה.
להשאיר או להוציא מה אתם אומרים?
(מצורפות תמונות)..
של ניקה:
של אייס:

Music it's my all life
~*Don't worry be happy*~
Re: המשחקים ש'חוברו'
נראה סבבה לגמרי נטלי
צריך קצת להזהר עם הפקק מכיוון שהיא יכולה לחתוך חתיכה קטנה ל פלסטיק ממנו ולבלוע אותו.
כל הכבוד
צריך קצת להזהר עם הפקק מכיוון שהיא יכולה לחתוך חתיכה קטנה ל פלסטיק ממנו ולבלוע אותו.
כל הכבוד
תודה עידו.
את האמת שהמקור הקטן שלה עוד לא הגיע למימדים של לחתוך פקק, גם אם היא תרצה, זה עבה לה מידי. אבל בכל זאת אני משגיחה עליה טוב:]
את האמת שהמקור הקטן שלה עוד לא הגיע למימדים של לחתוך פקק, גם אם היא תרצה, זה עבה לה מידי. אבל בכל זאת אני משגיחה עליה טוב:]

Music it's my all life
~*Don't worry be happy*~
אין בעיה נטלי
התכוונתי שהיא יכולה לחתוך חתיכה קטנה ולא לפרק את זה.חח אבל לא משנה
התכוונתי שהיא יכולה לחתוך חתיכה קטנה ולא לפרק את זה.חח אבל לא משנה
יפה נטלי נראה בסדר גמור 
"If you never try, you'll never know"
"לשמוע את הלב ואחריו ללכת "Re: המשחקים ש'חוברו'
חח עידו גם אני התכוונתי לזה;)
צוריאל תודה:]
צוריאל תודה:]

Music it's my all life
~*Don't worry be happy*~
בסדר גמור,כל זמן שהן נהנות מזה זה מצויין

נטליקי כל הכבוד על היוזמה והביצוע

דברי חכמים
"אל תחפש את הדרך אל האושר, חפש את האושר שבדרך" (אלמוני).

"אל תחפש את הדרך אל האושר, חפש את האושר שבדרך" (אלמוני).