שלום לכולם
מגיע לי מזל-טוב .יש לי את הג'אקו הראשון שלי (רוקי)
רוקי בן 3 חודשים היגיע אלי מבית הגידול של אלי, הוא מתוק מאוד ,קצת פעיל
רוב היום נימצא במקום אחד בכלוב קניתי לו צעצועים כדי שלא יעמוד במקום אחד,
אני יודע שהוא צריך זמן כדי להיסתגל אלי ולבית החדש(הוא הגיע ביום חמישי בלילה).
יש לאישתי שאלה ? (היא בהריון בחודש שלישי)
היא שמעה בעבודה שיכול להיות בעיה עם התוכי והתינוק שיבוא בעזרת השם,
איו לי מושג איזה בעיות ,מישהו יכול לעזור לנו?
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
המישפחה מתרחבת יש לי את הג'אקו הראשון שלי
מנהל: מפקחים
Re: המישפחה מתרחבת
היי שימי,
ככל שיעבור הזמן התוכי ישתחרר יותר ,חלק מהיום התוכים נחים ועומדים במקום שנוח להם ,התוכי לא צריך להיות פעיל ללא הפסקה.
יתכן מאוד שהוא נרתע מהצעצוע האם הוא קיבל אותו או שהוא נרתע ולא מתקרב אליו,בדוק האם כשאתה מזיז את הצעצוע הוא מגלה סימנים של פחד,במידה וכן הוצא את הצעצוע וניידע אותך כיצד לנהוג.
מבחינת אשתך,התוכי בריא לכן אין כל סיבה לדאגה,קיבלת הדרכה לגבי נושא המחלות וכיצד למנוע אותם,במידה ותרצה אפרט לך שוב.
תן לתוכי זמן הסתגלות,כל תוכי לוקח את הזמן שלו,ככל שסביבתו של התוכי תהיה רגועה נינוחה ואוהבת כך התוכי יסתגל מהר יותר.
אני מציע שתקרא את המאמר בלינק המצורף הוא יכול להיות לכם לעזר:
התוכי החדש שלך מגיע הביתה
המשך לעדכן אותנו. ותעלה תמונות אם מתאפשר לך.
ככל שיעבור הזמן התוכי ישתחרר יותר ,חלק מהיום התוכים נחים ועומדים במקום שנוח להם ,התוכי לא צריך להיות פעיל ללא הפסקה.
יתכן מאוד שהוא נרתע מהצעצוע האם הוא קיבל אותו או שהוא נרתע ולא מתקרב אליו,בדוק האם כשאתה מזיז את הצעצוע הוא מגלה סימנים של פחד,במידה וכן הוצא את הצעצוע וניידע אותך כיצד לנהוג.
מבחינת אשתך,התוכי בריא לכן אין כל סיבה לדאגה,קיבלת הדרכה לגבי נושא המחלות וכיצד למנוע אותם,במידה ותרצה אפרט לך שוב.
תן לתוכי זמן הסתגלות,כל תוכי לוקח את הזמן שלו,ככל שסביבתו של התוכי תהיה רגועה נינוחה ואוהבת כך התוכי יסתגל מהר יותר.
אני מציע שתקרא את המאמר בלינק המצורף הוא יכול להיות לכם לעזר:
התוכי החדש שלך מגיע הביתה
המשך לעדכן אותנו. ותעלה תמונות אם מתאפשר לך.
Re: המישפחה מתרחבת יש לי את הג'אקו הראשון שלי
מזל"ט יש תמונות?
קוקוטיילים, קקריקים, מזמרים, בורקסים, בנגלזים אבל תכלס, אין כמו תוכונים...
Re: המישפחה מתרחבת יש לי את הג'אקו הראשון שלי
מזל טוב והרבה בהצלחה..
תשים תמונות אם אתה יכול כולנו רוצים לראות את היפיוף
תשים תמונות אם אתה יכול כולנו רוצים לראות את היפיוף
"If you never try, you'll never know"
"לשמוע את הלב ואחריו ללכת "