האם לתוכים יש כינים למרות שהם בבית כל הזמן?
ואם אני מוציא אותו לפעמים הם יכולים לקלוט כינים?
איך מטפלים בכינים?
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
כינים !!
מנהל: מפקחים
Re: כינים !!
אם התוכים שלך בבית ולא באים במגע עם ציפורים אחרים אין סיבה לטפילים.
טפילים אצל תוכים נדירים מאוד ולכן כל השימושים בתכשירים "מומלצים" בחנויות השונות או ע"י חברים
כאלה ואחרים מיותר ואף מזיק.
אני נגד מתן טיפולים שאינם נחוצים ועולים לגרום בסופו של יום נזק יותר מתועלת.
במידה וישנם סימנים המראים על בעייה עורית או התנהגות "מוזרה" של התוכי כדאי לאבחן אצל וטרינר ולא
להסתמך על השערות.
טפילים אצל תוכים נדירים מאוד ולכן כל השימושים בתכשירים "מומלצים" בחנויות השונות או ע"י חברים
כאלה ואחרים מיותר ואף מזיק.
אני נגד מתן טיפולים שאינם נחוצים ועולים לגרום בסופו של יום נזק יותר מתועלת.
במידה וישנם סימנים המראים על בעייה עורית או התנהגות "מוזרה" של התוכי כדאי לאבחן אצל וטרינר ולא
להסתמך על השערות.
אני מצטרף לתשובה של אלי,
רק שלתוכים אין בכלל כינים, יש להם טפילים שונים אך לא כינים,
שי
רק שלתוכים אין בכלל כינים, יש להם טפילים שונים אך לא כינים,
שי
מזמרים, רוזלות, מני קולור, טורקיזנים, בורקיסים,
אה סבבה עוד שאלה קטנה !
שכאני מכניס את הג'אקו שלי לעשות מקלחת הוא ממש ממש לא אוהב את זה והוא מנסה לצאת מהכיור או הקערה אז אני משפריץ על הידיים קצת טיפות כאלה שירגיש טוב =]
למה הוא לא אוהב מקלחת יש סיבה ברורה אצל תוכים?
שכאני מכניס את הג'אקו שלי לעשות מקלחת הוא ממש ממש לא אוהב את זה והוא מנסה לצאת מהכיור או הקערה אז אני משפריץ על הידיים קצת טיפות כאלה שירגיש טוב =]
למה הוא לא אוהב מקלחת יש סיבה ברורה אצל תוכים?
יתכן מאוד והוא אינו אוהב לעמוד בכיור או במקלחת,גם כי זה מקום מלחיץ וגם לא נוח מכיוון שהוא מחליק וללא אחיזה,נסה לשים
על הריצפה רשת או להשאיר אותו על היד ולאט לאט לתת לו להתקרב למים.
על הריצפה רשת או להשאיר אותו על היד ולאט לאט לתת לו להתקרב למים.
אתה יכול גם להשפריץ עליו באמצעות שפריצר נקי מכימיקלים וכזה שמעולם לא היו בו כימיקלים.
אבל רק אם הוא רוצה! אם הוא לא אוהב אל תקלח אותו בכוח אלא נסה להרגיל אותו בהדרגה.
אבל רק אם הוא רוצה! אם הוא לא אוהב אל תקלח אותו בכוח אלא נסה להרגיל אותו בהדרגה.

Music it's my all life
~*Don't worry be happy*~