מה המצב אנשים יש לי שאלה שמציקה לגבי הרבה אנשים
המזג האויר המגעיל הזה
יש לי גאקו בתוך החדר
וחם פה אש יש לי מאוורר תיקרה העם כדאי או שאפשר להפעיל אותו בשעות שחם
כי לא ניראה לי שהוא עושה מיקלחות לרענון אני פותח חלונות אבל עדיין לא ניראה לי זה עוזר הרבה
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
שאלה לגבי מזג האויר
מנהל: מפקחים
Re: שאלה לגבי מזג האויר
לא צריך להתרגש יתר על המידה מהחום,אם התוכים נגישים למים טריים אין סיבה לחשוש,אפשר לנסות ולשים
כלי מים למקרה שהתוכים יחליטו לרחוץ אך אין צורך ביותר מזה,נכון שחם,גם לנו בני האדם לא פשוט אבל אנו עוברים את זה.
זה נכון לגבי תוכים שנמצאים בצל ומוגנים במקום מאוורר ולא סגור,במקומות סגורים שאינם מבודדים עלולות הטמפרטורות להרקיע שחקים ולגרום למוות.
לגבי מאוורר תיקרה,ראשית צריך לשים דגש על ההיבט הבטיחותי,אם התוכים סגורים בכלוב זה בסדר אך אם התוכים משוחררים
ויש סיכוי שיעופו כלפי המאוורר צריך לחשוב פעמיים לפני הפעלה.
דבר נוסף שיש לתת עליו את הדעת זה נושא הרוח הישירה,בדרך כלל התוכים לא מגיבים טוב למשבי רוח ישירים וכדאי להימנע מכך.
כלי מים למקרה שהתוכים יחליטו לרחוץ אך אין צורך ביותר מזה,נכון שחם,גם לנו בני האדם לא פשוט אבל אנו עוברים את זה.
זה נכון לגבי תוכים שנמצאים בצל ומוגנים במקום מאוורר ולא סגור,במקומות סגורים שאינם מבודדים עלולות הטמפרטורות להרקיע שחקים ולגרום למוות.
לגבי מאוורר תיקרה,ראשית צריך לשים דגש על ההיבט הבטיחותי,אם התוכים סגורים בכלוב זה בסדר אך אם התוכים משוחררים
ויש סיכוי שיעופו כלפי המאוורר צריך לחשוב פעמיים לפני הפעלה.
דבר נוסף שיש לתת עליו את הדעת זה נושא הרוח הישירה,בדרך כלל התוכים לא מגיבים טוב למשבי רוח ישירים וכדאי להימנע מכך.