ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
דלת לכלוב
מנהל: מפקחים
דלת לכלוב
שלום!
ברצוני לבנות כלוב אבל איך אני בונה בפלטות הרשת את הדלת?? אשמח לקבל ייעוץ ממבינים שהתנסו בכך.תודה.
ברצוני לבנות כלוב אבל איך אני בונה בפלטות הרשת את הדלת?? אשמח לקבל ייעוץ ממבינים שהתנסו בכך.תודה.
Re: דלת לכלוב
אתה חותך בפלטה את מידת הדלת הרצוייה ומשתמש בחתיכה במידת הפתח לדלת.
עם מה חותכים את זה והאם צריך לקנות גם קפיצים לדלת??
אפשר עם משחזת חשמלית ואפשר עם קאטר ידני.
והאם צריך לקנות גם קפיצים לדלת??
אין צורך אבל יש אפשרות כזאת לשים קפיץ.
עדיף שהדלת תהיה קצת יותר גדולה מהפתח
דלת הרמה בטוחה הרבה יותר מפתיחה
ואיך עושים את הדלת בדיוק שתיפתח ותיסגר לא הבנתי. נא תפרטו לי כיצד לעשות זאת
תודה!
תודה!
תסביר קודם איך יראה הכלוב ומאיזה רשת,מה גודלו והיכן תהיה הדלת ממוקמת,איך אתה רוצה את הדלת
האם נופלת מלמעלה למטה או דלת נפתחת לצדדים,אם זה חשוב לך באיזה צד של הכלוב היא תמוקם אז גם תציין,תגיד
גם איזה סוגים של תוכים או ציפורים אתה שם בפנים כדי שנייעץ לך בגודל של הדלת,אם זה ווליר גדול אז אולי אתה צריך
דלת כניסה כפולה ואם זה כלוב קטן מספיקה דלת קטנה,יש לך כבר רשתות מוכנות?כי אם כן תעלה תמונה .
את הרשתות אתה מחזק עם קליפסים?כי אם כן באותם קליפסים אתה מחזיק את הרשת של הדלת וזה גם משמש כציר.
האם נופלת מלמעלה למטה או דלת נפתחת לצדדים,אם זה חשוב לך באיזה צד של הכלוב היא תמוקם אז גם תציין,תגיד
גם איזה סוגים של תוכים או ציפורים אתה שם בפנים כדי שנייעץ לך בגודל של הדלת,אם זה ווליר גדול אז אולי אתה צריך
דלת כניסה כפולה ואם זה כלוב קטן מספיקה דלת קטנה,יש לך כבר רשתות מוכנות?כי אם כן תעלה תמונה .
את הרשתות אתה מחזק עם קליפסים?כי אם כן באותם קליפסים אתה מחזיק את הרשת של הדלת וזה גם משמש כציר.