ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

מספר שאלות על ארה כחול צהוב :)

פורום מקצועי שאלות ותשובות בהשתתפות מגדלי תוכים מכל הזנים. בכל דיון יש לכתוב כותרת
עניינית ולתת פרטים מלאים בכל דיון: סוג התוכי, גיל, מזון, תנאי מחייה וכו' לא יתקבלו דיונים
לשם הצגה בלבד. פרטים נוספים וכללי פורום זה: קישור.

מנהל: מפקחים

שלח תגובה
rommark
ביצה
ביצה

מספר שאלות על ארה כחול צהוב :)

שליחה על ידי rommark »

שלום חברים

שאלה או כמה שאלות לגבי ארה כחול צהוב....

4500-5000 שקל לבת 7 חודש (מוחתמת) זול?
דבר שני איך ארה כזאת מסתדרת עם ג'קו נקבה בת שנה וקצת?

והאם זה נכון שאם הם גידלו אותה להיות חביבה עם כולם ולא רק בעלים אז כך היא תהיה שתתרגל עוד כמה ימים?

מה עלי לעשות בימים ראשונים על מנת לבנות ולהרגיל אותה אלי ולמקום שלי? וכן ל'קו?

מבחינת מחייה.... אצלי על מקל עץ מעל הכלוב לא בתוכו...

שאלה נוספת היא עושה קולות של "גרפס" או למשל קולות של "חריקה" לא חזקות כאלו כל כמה שניות

זה בסדר? היא תפסיק אחרי שתתרגל עוד כמה ימים?

כל הצעות מעבר לתשובות יתקבל בברכה

תודה!
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
שם פרטי:: יש כינוי
איש קשר:

Re: מספר שאלות על ארה כחול צהוב :)

שליחה על ידי eli_lea »

רם שלום וברוך הבא,

המחיר סביר בהחלט.
ארה וג'אקו יכולים להסתדר יחדיו אך החיבור ביניהם צריך להיעשות תחת שימת לב והקפדה ולאורך זמן.
יש למקם את הארה בקרבת הג'אקו (בכלוב נפרד ) לתקופה של שבועיים לפחות,לאחר מכן יש להפגיש ביניהם תוך כדי
השגחה ולראות כיצד הם מתנהגים ביחד,אם ישנם גילויי תוקפנות להרחיק שוב.

כל תוכי שעובר למקום צריך זמן התאקלמות,בסך הכל הוא מגיע לסביבה לא מוכרת קולות שונים וכלוב שונה,לכן יש לתת לתוכי את הזמן להתאקלם במקומו ולתת לו תחושת ביטחון ויחס חם ואוהב.
לגבי שאלתך "מה עלי לעשות בימים ראשונים על מנת לבנות ולהרגיל אותה אלי ולמקום שלי? וכן ל'קו?" אתה מוזמן לקרוא את המאמר הבא:
התוכי החדש שלך מגיע הביתה

מקל מעל הכלוב זהו אינו מקום מחייה,התוכי זקוק גדול ומרווח,מקל העמידה טוב לחלק מהזמן בהם התוכי מחוץ לכלוב.
ארה חייבת כלוב מרווח בגודל של 80*100*180 דגם הכלוב A50 ,מעמד בלבד נחשב להתעללות.

אני לא יודע למה הכוונה בקולות של "גרפס" אך קולות חריקה מהמקור יתכנו,כפי שאמרתי תן לה זמן התאקלמות של מספר ימים לפחות
ורק אז תוכל לדעת האם התנהגותה טבעית.

בהצלחה.
שלח תגובה

חזור אל “מגדלים תוכים”