ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
דררה שהפסיק לצעוק
מנהל: מפקחים
דררה שהפסיק לצעוק
שלום לכולם.
יש לי גוזל דררה מנוצה בן חודשיים +-.
עדיין אוכל דייסה.
אתמול הוא היה מכוסה כל היום כי חזרתי לפנות בוקר וישנתי עד הלילה.
היום הוצאתי אותו והוא לא מצייץ,לא צועק כלום.
אבל עף,פעיל ,מתנהג ואוכל כראוי.
מה הבעיה?.
יש לי גוזל דררה מנוצה בן חודשיים +-.
עדיין אוכל דייסה.
אתמול הוא היה מכוסה כל היום כי חזרתי לפנות בוקר וישנתי עד הלילה.
היום הוצאתי אותו והוא לא מצייץ,לא צועק כלום.
אבל עף,פעיל ,מתנהג ואוכל כראוי.
מה הבעיה?.
Re: דררה שהפסיק לצעוק
לא אכל כל היום 
בכל מקרה אם הוא פעיל אוכל ונראה שהוא מרגיש טוב תמתין מעט ותראה אם הוא חוזר לעצמו.
בכל מקרה הציוצים שאתה מדבר אליהם הם ציוצים בזמן ההאכלה כשהוא מבקש מזון אם אני מבין נכון?

בכל מקרה אם הוא פעיל אוכל ונראה שהוא מרגיש טוב תמתין מעט ותראה אם הוא חוזר לעצמו.
בכל מקרה הציוצים שאתה מדבר אליהם הם ציוצים בזמן ההאכלה כשהוא מבקש מזון אם אני מבין נכון?
אבא שלי האכיל אותו אבל השאיר אותו מכוסה.
הוא לא צועק בכללי.
הרי דררות אפילו שסתם בכלוב צועקים.
הוא לא צועק בכללי.
הרי דררות אפילו שסתם בכלוב צועקים.
גוזלי דררות לא סתם צועקים,גוזל רעב יבקש אוכל אבל לא יצעק סתם.
לעיתים הגוזלים ישמיעו קולות אבל אי השמעת קולות לא מוכיח על בעייה לפחות לא בשלבים האלא שאתה מדבר עליהם.
לעיתים הגוזלים ישמיעו קולות אבל אי השמעת קולות לא מוכיח על בעייה לפחות לא בשלבים האלא שאתה מדבר עליהם.
הוא צעק היום פעם אחת בבוקר.
ושכבתי עכשיו על המיטה קראתי לו ראיתי שהוא עושה עם המקור תנועות של צעקה אבל לא יצא לו כלום.
התקרבתי ושמעתי רק אוויר שיוצא.
נראה לי שיש לו בעיה בציוץ, הוא מנסה לצעוק אבל לא מצליח.
מה לעשות?,הוא מתנהג הכל כרגיל אבל לא מצליח להוציא קול.
ושכבתי עכשיו על המיטה קראתי לו ראיתי שהוא עושה עם המקור תנועות של צעקה אבל לא יצא לו כלום.
התקרבתי ושמעתי רק אוויר שיוצא.
נראה לי שיש לו בעיה בציוץ, הוא מנסה לצעוק אבל לא מצליח.
מה לעשות?,הוא מתנהג הכל כרגיל אבל לא מצליח להוציא קול.
יתכן מאוד שהוא מפהק ,בכל מקרה שים לב שאין שינויים כללים בבריאותו ושהוא אוכל שותה ומגיב לסביבה כמו בעבר,אם הכל בסדר
הוא יחזור לצייץ,ישנם תקופות שהגוזלים פשוט מפסיקים לצייץ ואפילו להשמיע קולות של בקשת אוכל.
הוא יחזור לצייץ,ישנם תקופות שהגוזלים פשוט מפסיקים לצייץ ואפילו להשמיע קולות של בקשת אוכל.