ועוד משהו יש למישהו דרך להסביר לי איך אני יכול לחבר משהו מכני כמו במדגרה שמזיז את הביצים ב45 מעלות כי למעשה אני רוצה לעשות מזה מדגרה אני מאוד אשמח אם מישהו יכול לעזור תודה רבה רבה מוש!!!
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
שאלה על האומנת!!!
מנהל: מפקחים
שאלה על האומנת!!!
היי אלי גם אני בשלבים אחרונים לבניית האומנת (בקרוב תמונות
) ורציתי לדעת אם אני יכול לקחת גוף חימום ממכשיר כל שהוא כי אני גר בערבה ולקנות אחד זה מצריך ממני להגיע במיוחד למרכז אז אני מנסה דרך אחרת , ותגיד מאוורר של מחשב זה מספיק לדעתך???
ועוד משהו יש למישהו דרך להסביר לי איך אני יכול לחבר משהו מכני כמו במדגרה שמזיז את הביצים ב45 מעלות כי למעשה אני רוצה לעשות מזה מדגרה אני מאוד אשמח אם מישהו יכול לעזור תודה רבה רבה מוש!!!
Re: שאלה על האומנת!!!
היי מוש,אתה יכול לעקוב אחר הדיון בלינק הבא ולהשתמש במנורת חימום שיכולה לתת לך פיתרון מצויין או במנורה רגילה שהאמינות שלה
פחותה אבל גם איתה אפשר להסתדר אם מדובר על אומנת שאינה מקצועית.
גודלו של המאוורר צריך להיות כגודל האומנת,אם האומנת גדולה השתמש במאוורר 120 מ"מ אם קטנה יותר אפשר להשתמש במאוורר 60 מ"מ ,מאוורר של מחשב יכול להתאים עם חיבור לשנאי 12 V
החתמת תוכי / בניית אומנת
סוף סוף בניתי אומנת ! =)
לגבי שינוע עגלה או הזזת הביצים ב-45 מעלות די מסובך,אולי בעתיד אני אכין תרשים כיצד לבנות עגלה אך בטוח שלא בזמן הקרוב.
פחותה אבל גם איתה אפשר להסתדר אם מדובר על אומנת שאינה מקצועית.
גודלו של המאוורר צריך להיות כגודל האומנת,אם האומנת גדולה השתמש במאוורר 120 מ"מ אם קטנה יותר אפשר להשתמש במאוורר 60 מ"מ ,מאוורר של מחשב יכול להתאים עם חיבור לשנאי 12 V
החתמת תוכי / בניית אומנת
סוף סוף בניתי אומנת ! =)
לגבי שינוע עגלה או הזזת הביצים ב-45 מעלות די מסובך,אולי בעתיד אני אכין תרשים כיצד לבנות עגלה אך בטוח שלא בזמן הקרוב.