ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
עזרה בתוכי דררה
מנהל: מפקחים
עזרה בתוכי דררה
שלום חברים אני חדש פה בנושא וזה אז רציתי לישאול אם יש מישו שיכול ללמד אותי על תוכי דררה מה הוא אוהב ואיך הוא מתנהג וכו' תודה רבה ושבת שלום.
מאור המלך.....
Re: עזרה בתוכי דררה
לא טוב כמוחתם
לא מומלץ כתוכי ראשון
המון רעש
לגבי התנהגות כל תוכי והאופי שלו
לא מומלץ כתוכי ראשון
המון רעש
לגבי התנהגות כל תוכי והאופי שלו
מסתגר לבד ורק בוכה...
אני סובל אך לא מראה...
לא יכול עוד בדמעות להלחם...
אלוקים כבר לא יודע מה יהיה...
Re: עזרה בתוכי דררה
הדררה הינו תוכי די "מאתגר" ,עם גישה נכונה ומקצועית הוא יכול להיות תוכי חברותי לאורך זמן,ישנה חשיבות לרמת ההחתמה של התוכי
בשלבי הגדילה,תוכי שהוחתם כהלכה יהיה הרבה יותר נוח וחברותי אם בהמשך יקבל יחס נכון.
רצוי מאוד לדעת וללמוד את דפוסי ההתנהגות של התוכי ופירושם ולפעול בהתאם.ישנם תוכים שכל בוקר צריך ל"קנות את אמונם מחדש" והמשפט הזה בהחלט מתאים לדררה.
לגבי רעש,הדררה נוטה לצעוק מעט בעיקר בבוקר ,אחר הצהריים,כאשר הוא מפוחד וכאשר דררות עוברות בסביבה ומשמיעות את
קולן תוך כדי מעופה.בסך הכל אי אפשר לומר שקולן של הדררות נעים לאוזן אבל לא הכי נורא.
קרא את המאמר " התוכי החדש שלך מגיע הבייתה " זה יכול להיות לך לעזר.
בן כמה התוכי?
בשלבי הגדילה,תוכי שהוחתם כהלכה יהיה הרבה יותר נוח וחברותי אם בהמשך יקבל יחס נכון.
רצוי מאוד לדעת וללמוד את דפוסי ההתנהגות של התוכי ופירושם ולפעול בהתאם.ישנם תוכים שכל בוקר צריך ל"קנות את אמונם מחדש" והמשפט הזה בהחלט מתאים לדררה.
לגבי רעש,הדררה נוטה לצעוק מעט בעיקר בבוקר ,אחר הצהריים,כאשר הוא מפוחד וכאשר דררות עוברות בסביבה ומשמיעות את
קולן תוך כדי מעופה.בסך הכל אי אפשר לומר שקולן של הדררות נעים לאוזן אבל לא הכי נורא.
קרא את המאמר " התוכי החדש שלך מגיע הבייתה " זה יכול להיות לך לעזר.
בן כמה התוכי?