ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

קקדו אמברלה למכירה ...

פורום העוסק בקנייה, מכירה ומסירה של תוכים, מזון לתוכים, כלובים לתוכים וציוד נלווה.
לאחר פרסום יש להמתין לאישור, לא יתקבלו פרסומי סחר. פרטים נוספים וכללי פורום זה: קישור.

מנהל: מפקחים

נעול
סמל אישי של משתמש
Sycon
ביצה
ביצה
שם פרטי:: Sycon
איש קשר:

קקדו אמברלה למכירה ...

שליחה על ידי Sycon »

לצערי הרב הגיע הזמן ואני צריך לימכור את שלג שלי,תמונה עכב זה שאני מתחיל לילמוד והולך לגור במעונות במשך כמה שנים. ופשוט אין מי שהיה עם שלג שלי.

טוב אז קצת על התוכי... תוכי מיסוג קקדו אמברלה בן שנתיים מוחתם האכלת יד, יפייפה חכם ברמות מטורפות:) בדוק מימחלות, עם ניצוי של נוצות יפיפה, יודע לישרוק ,לירקוד ,להביא יד כשה אומרים לו מבין הרבה פקודות שונות אוהב מאוד שאנשים שמיתרוצצים ליידו וכשמלטפים אותו אוהב בימיוחד ילדים. אוהב לישמוע מוזיקה ולירקוד עולה על היד. והוא מחונך גם לישן במיטה (איתי לשם שינוי תמונה).. עוד משהוא קטן התוכי מגיע עם כלוב גדול ומאובזר .

בקיצור תוכי שמיתחבר לכולם , וכול יום ממציא תעלול חדש . למי שמעוניין ביותר פרטים מוזמן לישלוך לי הודעה לפרטי !!
הגדל
לחץ להגדלה
http://img529.imageshack.us/img529/7899/dsc00129b.jpg[/tmb]
נעול

חזור אל “קנייה, מכירה ומסירה.”