ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קקדו מפחד מצעצועים
מנהל: מפקחים
קקדו מפחד מצעצועים
שלום לכולם אני חדש פה ויש לי שאלה
יש לנו בבית קקדו(עין חשופה) עכשיו הוא עדיין קטן יחסית וכל צעצוע שאני מנסה לשים לו בכלוב/להרגיל אותו הוא מפחד ממנו, אפילו להיכנס לאכול הוא מפחד(בכל זאת הוא נכנס לכמה שניות ויוצא), אז השאלה שלי היא האם להוציא את הצעצוע או להשאיר אותו בכלוב ובסופו של דבר הוא יתרגל אליו? מה דעתכם?
יש לנו בבית קקדו(עין חשופה) עכשיו הוא עדיין קטן יחסית וכל צעצוע שאני מנסה לשים לו בכלוב/להרגיל אותו הוא מפחד ממנו, אפילו להיכנס לאכול הוא מפחד(בכל זאת הוא נכנס לכמה שניות ויוצא), אז השאלה שלי היא האם להוציא את הצעצוע או להשאיר אותו בכלוב ובסופו של דבר הוא יתרגל אליו? מה דעתכם?
Re: קקדו מפחד מצעצועים
היי תומר וברוך הבא,
כמובן שאין להשאיר את הצעצועים בכלוב וגרום לתוכי לחרדה, הרבה מאוד תוכים מפחדים מצעצועים ולא רק מצעצועים, על מנת להכיר להם
את הצעצוע עלילו להניח את הצעצוע במרחק שלא מהווה איום לתוכי ולתת לו להתרגל, או בקרבת הכלוב או על הכלוב מחוצה לו לא בקירבת המים והאוכל, במקביל אפשר לשחק עם התוכי ותוך כדי לשחק עם הצעצוע, כשהתוכי רואה שאנו מחזיקים ומשחקים בצעצוע הם מקבלים ביטחון מהר יותר ומתרגלים לצעצוע.
בהצלחה.
כמובן שאין להשאיר את הצעצועים בכלוב וגרום לתוכי לחרדה, הרבה מאוד תוכים מפחדים מצעצועים ולא רק מצעצועים, על מנת להכיר להם
את הצעצוע עלילו להניח את הצעצוע במרחק שלא מהווה איום לתוכי ולתת לו להתרגל, או בקרבת הכלוב או על הכלוב מחוצה לו לא בקירבת המים והאוכל, במקביל אפשר לשחק עם התוכי ותוך כדי לשחק עם הצעצוע, כשהתוכי רואה שאנו מחזיקים ומשחקים בצעצוע הם מקבלים ביטחון מהר יותר ומתרגלים לצעצוע.
בהצלחה.
אוקיי בהתחלה שמתי לו את הצעצוע על הכלוב, מה שגרם לו לפחד להיכנס לתוך הכלוב כי זה היה יוצא שהצעצוע מעליו, לכן העברתי את הצעצוע לתוך הכלוב ובינתיים הוא מתרגל אליו ולא מפחד להיכנס לאכול/לשתות
בטוח שהרעב והצמא יגברו לבסוף על הפחד אך כדאי מאוד להרגיל את התוכים שלב אחר שלב לצעצועים ודברים חדשים ובמיוחד כשהם
מראים סימני פחד.
בהצלחה
מראים סימני פחד.
בהצלחה

תודה, ונכון לעכשיו הוא כבר רגיל אל הצעצוע פחות או יותר, אבל הוא בכלל לא מתעניין/משחק בו וחבל...
אל תסיק מסקנות מהירות, זה יכול להשתנות, לעיתים לוקח זמן עד אשר הם מתחברים לצעצוע וקורה שהם גם לא מוותרים עליו.
תשאיר אותו ותמתין בסבלנות, במקביל כדי להיות בטוחים שהתוכי לא ישתעמם אתה יכול לנסות להוסיף צעצוע קטן שאתה תכין
ולנסות דברים שונים שיכולים לעניין אותו.
תשאיר אותו ותמתין בסבלנות, במקביל כדי להיות בטוחים שהתוכי לא ישתעמם אתה יכול לנסות להוסיף צעצוע קטן שאתה תכין
ולנסות דברים שונים שיכולים לעניין אותו.
זה באמת רעיון טוב להכין צעצוע בעצמי, ככה אני יוכל להכין את הצעצוע מדברים שאני יודע שיענינו אותו, למישהו יש המלצות?
בניית משחקים לתוכים
Re: טיפים האינדקס
ענפי עץ טבעיים מחוברים ביניהם חרוזים מעץ וכו' כל אלא יכולים להיות מעיינים וחומר טוב ללעיסה.
Re: טיפים האינדקס
ענפי עץ טבעיים מחוברים ביניהם חרוזים מעץ וכו' כל אלא יכולים להיות מעיינים וחומר טוב ללעיסה.