ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
תוכי חדש(קוניור עין לבנה)
מנהל: מפקחים
תוכי חדש(קוניור עין לבנה)
שלום לכולם אתמול קניתי 2 קוניורים עין לבנה האכלת יד,מאלי מעכו מגדל מצוין שמגדל בהרבה אהבה אני חייב לציין.
ההורים שלי כל כך התלהבו שבסוף קנינו 2 למרות שהתכנון היה אחד.
הבעיה שלי הם שהם לא שותים מים אלא רק אוכלים ביינתים וזה נורא מפחיד אותי שהם לא ישתו כי עבר כבר יום שלם.
דרך אגב הם ביחד באותו הכלוב,היום הוצאתי רק אחד לניסיון פתאום אני שומע צעקה שהקפיצה את כל הבית ,הם לא מוכנים ממש להפרד,עוד בעיה יש אחד ביישן שכל הזמן משמיע מין סלסול כזה כאנשים לידו והשני יותר "אמיץ" ומוכן לעלות על היד יש עוד דרכים לעלות את הביישן בלי בעיה על היד?
היום עבדתי איתם שעה שלמה על זה שאם הם עולים על היד הם מקבלים צופר.
תודה לעונים.
תמונות בהמשך.
ההורים שלי כל כך התלהבו שבסוף קנינו 2 למרות שהתכנון היה אחד.
הבעיה שלי הם שהם לא שותים מים אלא רק אוכלים ביינתים וזה נורא מפחיד אותי שהם לא ישתו כי עבר כבר יום שלם.
דרך אגב הם ביחד באותו הכלוב,היום הוצאתי רק אחד לניסיון פתאום אני שומע צעקה שהקפיצה את כל הבית ,הם לא מוכנים ממש להפרד,עוד בעיה יש אחד ביישן שכל הזמן משמיע מין סלסול כזה כאנשים לידו והשני יותר "אמיץ" ומוכן לעלות על היד יש עוד דרכים לעלות את הביישן בלי בעיה על היד?
היום עבדתי איתם שעה שלמה על זה שאם הם עולים על היד הם מקבלים צופר.
תודה לעונים.
תמונות בהמשך.
- אהרון
- גוזל

- שם פרטי:: אהרון אלבה
Re: תוכי חדש(קוניור עין לבנה)
א. מין הסתם הם שותים טיפה בלי שאתה שם לב זה לא ניראה לי בעיה
ב.תפריד אותם מהר לשתי כלובים ניפרדים אחרת לאט לאט הם יהפכו לפראיים
ב.תפריד אותם מהר לשתי כלובים ניפרדים אחרת לאט לאט הם יהפכו לפראיים

תוכים מגדלים רק מאהבה

למה שהם יהפכו לפראיים?שאלתי את אלי והוא אמר שזו לא בעיה
לדעתי זו טעות , בסך הכל החיבור ביניהם באופן טבעי יהיה קל ומהיר יותר מאשר החיבור אליך. קח בחשבון כלובים מופרדים ועדיף שלא צמודים , קח בחשבון כפול תשומת לב לכל אחד ואחד מהם .קח בחשבון שתוכי צורח השני עונה לו ומחקה ולומד שריקות .
לדעתי מיותר , לא פעם התקשרו אלי ורצו לרכוש גוזל על מנת שיהיה לגאקו שלהם חברה ואני סירבתי והסברתי שהחברה הכי טובה לתוכי מוחתם זה המגדל ובני ביתו, אם נוצר מצב של חוסר זמן כמובן והתוכי הופך לבודד וגלמוד וללא יחס אז כמובן שעדיף לחבר לתוכי בן/בת זוג אבל גם במקרה שלך זה לא ילך, גם אם נניח שהבאת זכר ונקבה הרי מדובר באחים, יתכן שההורים גם אחים? אזי יש סיכוי טוב שיצאו לך גוזלים לא מוצלחים במיוחד.
אם תשאל אותי לגבי מגדלים המחזיקים מספר סוגים בבית אז בוודאי שיש, חלקם נשארים מוחתמים וחברותיים וחלקם הופכים אגרסיביים ומעדיפים להתקרב רק לבני מינם.
אני לא מכיר את המגדל אבל את ההסבר הזה היית צריך לקבל ממנו.
בהצלחה.
לדעתי מיותר , לא פעם התקשרו אלי ורצו לרכוש גוזל על מנת שיהיה לגאקו שלהם חברה ואני סירבתי והסברתי שהחברה הכי טובה לתוכי מוחתם זה המגדל ובני ביתו, אם נוצר מצב של חוסר זמן כמובן והתוכי הופך לבודד וגלמוד וללא יחס אז כמובן שעדיף לחבר לתוכי בן/בת זוג אבל גם במקרה שלך זה לא ילך, גם אם נניח שהבאת זכר ונקבה הרי מדובר באחים, יתכן שההורים גם אחים? אזי יש סיכוי טוב שיצאו לך גוזלים לא מוצלחים במיוחד.
אם תשאל אותי לגבי מגדלים המחזיקים מספר סוגים בבית אז בוודאי שיש, חלקם נשארים מוחתמים וחברותיים וחלקם הופכים אגרסיביים ומעדיפים להתקרב רק לבני מינם.
אני לא מכיר את המגדל אבל את ההסבר הזה היית צריך לקבל ממנו.
בהצלחה.
תודה אלי שוב התקשרתי אליו והוא אמר לי"שההחתמה לא תהרס"
אני לא יודע מה לעשות כי אין לי מאיפה לקנות עכשיו כלוב חדש
אני לא יודע מה לעשות כי אין לי מאיפה לקנות עכשיו כלוב חדש
השיקול שלך, אם המגדל אומר לך שהתוכים יחיו ביחד בכלוב אחד וההחתמה תישאר מוצלחת שיהיה בריא ואני אחזיק לך אצבעות.
יתכן שבחודשים הקרובים עדיין התוכים יהיו ממושמעים וחביבים אך לא לאורך זמן , זאת דעתי האישית ואתה תפעל על פי ראות עיניך.
המינימום זה להפריד בינהם ולשכן כל אחד בכלוב משלו.
חוץ מלמכור תוכים וכמה שיותר וכמה שיותר מהר צריך גם לאהוב את מה שעושים.
בהצלחה.
יתכן שבחודשים הקרובים עדיין התוכים יהיו ממושמעים וחביבים אך לא לאורך זמן , זאת דעתי האישית ואתה תפעל על פי ראות עיניך.
המינימום זה להפריד בינהם ולשכן כל אחד בכלוב משלו.
חוץ מלמכור תוכים וכמה שיותר וכמה שיותר מהר צריך גם לאהוב את מה שעושים.
בהצלחה.
-
jhony_bravo
- פוקח עיניים

- שם פרטי:: יש כינוי
תתחדש ושיהיה בהצלחה
אין שכל אין דאגות רק הגוף צועק והחברה סובלת
תוכים מגדלים באהבה או לא מגדלים בכלל
עד שלא תשבור את הכוס בחתונה לא תבין את המשמעות של המשפט: שברת - שילמת
תוכים מגדלים באהבה או לא מגדלים בכלל
עד שלא תשבור את הכוס בחתונה לא תבין את המשמעות של המשפט: שברת - שילמת
תודה אלי וגוני
תתחדש ותשים לנו תמונות שלהם 

יש לי עוד שאלה אחת קטנה:
התוכים מאוד היפראקטיביים וכבר אפשר להגיד שהם הסתגלו ל"בית" החדש שלהם.
יש תוכי אחד שכל הזמן משמיע מי סילסול כזה כל 10 שניות?משהו יודע מה זה?
התוכים מאוד היפראקטיביים וכבר אפשר להגיד שהם הסתגלו ל"בית" החדש שלהם.
יש תוכי אחד שכל הזמן משמיע מי סילסול כזה כל 10 שניות?משהו יודע מה זה?