ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
זפק קצת קשה
מנהל: מפקחים
זפק קצת קשה
סיסי הגוזל שלי (אלקטוס בת חודשיים) החלפתי לה דייסה לקייטי שהבנתי שהיא בין הטובות ועכשיו החלפתי בהדרגתיות עירבבתי בין השתיים ככה שכל האכלה שמתי יותר קייטי מהישנה
ועכשיו הבאתי לה הכל מהקייטי היא אכלה מעולה אבל הזפק שלה קשה יותר ממה שהיה בדייסה הקודמת ושמתי לה אותה כמות מים בדייסה?
מה לעשות?
ועכשיו הבאתי לה הכל מהקייטי היא אכלה מעולה אבל הזפק שלה קשה יותר ממה שהיה בדייסה הקודמת ושמתי לה אותה כמות מים בדייסה?
מה לעשות?
Re: זפק קצת קשה
אני לא ממש מבין בדיסה לגוזלים
אך יש אפשרות שהדייסה של קייטי דורשת יותר מים ?
אך יש אפשרות שהדייסה של קייטי דורשת יותר מים ?
מזמרים, רוזלות, מני קולור, טורקיזנים, בורקיסים,
שאמרתי אותה כמות מים לא התכוונתי שאני מודד כמה מים אני שם אני שם לפי המירקם שלה ועשיתי אותו מירקם כמו של הקודמת...
הזפק קשה כי הוא דחוס יותר מידי אם יש מקום בזפק הזפק יהיה רך יותר.
תתאר לך את הזפק כשקית ניילון, אתה ממלה את השקית אבל לא יותר מידי ,כשתלחץ השקית תהיה רכה, האוכל יתפזר מעט למעלה לכיוון הפתח, אם תדחוס עד אפס מקום ותלחץ לא יהיה לדייסה להיכן להפשט והתחושה תהיה של משהוא קשה.
אין מה לעשות, חכה להתרוקנות מלאה של הזפק והאכל בכמות מופחתת.
תתאר לך את הזפק כשקית ניילון, אתה ממלה את השקית אבל לא יותר מידי ,כשתלחץ השקית תהיה רכה, האוכל יתפזר מעט למעלה לכיוון הפתח, אם תדחוס עד אפס מקום ותלחץ לא יהיה לדייסה להיכן להפשט והתחושה תהיה של משהוא קשה.
אין מה לעשות, חכה להתרוקנות מלאה של הזפק והאכל בכמות מופחתת.
תודה רבה!!
באמת העלתי לה קצת את הכמות אבל הייא אכלה את זה כאילו היא עוד רעבההה
באמת העלתי לה קצת את הכמות אבל הייא אכלה את זה כאילו היא עוד רעבההה
באופן כללי אני מאכיל לפי מצב מילוי הזפק אצל סיסי אתה יכול כבר לתת מזרק של 30
דורון
דורון
הבאתי לה קצת פחות וזה גרם למצב הזה אני יתן לה עוד קצת זמן...