יש לי שאלה התוכי קוקטליית שלי פורשת תכנפים בכלוב ואז היא עושה תנועה כאילו היא עפה ומתי שהיא עושה את זה היא שורקת
זה בסדר ?
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
שאלה פורשת את הכנפיים
מנהל: מפקחים
Re: שאלה פורשת את הכנפיים
זה בסדר, זה יכול להיות מספר דברים,או שהיא פשוט מותחת כנפיים כפי שאנו מתמתחים, או שמדובר בתצוגת חיזור , בדרך כלל הנקבה מורידה את הראש נמוך ופורסת כנפיים וזנב, או שהיא מתנהדת כך על מנת לומר "זו הטריטוריה שלי" .
בכל מקרה זה לא משהו שאיו טבעי.
בכל מקרה זה לא משהו שאיו טבעי.
תודה על התשובה ויש לי עוד שאלה
עכשיו שמתי לב שהיא מנקה תזנב שלה ועכשיו התעקם לי נוצה אחת כאילו היא נשברה כזה זה בסדר שזה קורה ?
עכשיו שמתי לב שהיא מנקה תזנב שלה ועכשיו התעקם לי נוצה אחת כאילו היא נשברה כזה זה בסדר שזה קורה ?
נוצות לא אמורות להישבר אבל זה קורה, יכול להיות בגלל חיכוך או מגע עם סורגי הכלוב או מכה, הנוצה נופלת בשלב כזה או אחר וצומחת נוצה חדשה.
לא היא כזה מנקה את הנוצה שלה עם המקור וזה נשבר כזה לא תמיד שהיא מעקמת את זה זה קורה אבל לא תמיד רק אחריכמה פעמים
היא מנקה את הנוצות ואין קשר לשבירה, כשאתה רואה אותה מסדרת את הנוצות זה כבר לאחר שהנוצה נשברה.
זה לא משנה כל כך . בכל מקרה אם אתה מעלה את הנושא כדאי גם שתבדוק שאין לתוכי מחסור בויטמין מסויים.
סידן,ירק/פרי תערובת עשירה, ביצה קשה עם הקליפה מידי פעם ועוד.
זה לא משנה כל כך . בכל מקרה אם אתה מעלה את הנושא כדאי גם שתבדוק שאין לתוכי מחסור בויטמין מסויים.
סידן,ירק/פרי תערובת עשירה, ביצה קשה עם הקליפה מידי פעם ועוד.