ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קניית תוכון
מנהל: מפקחים
קניית תוכון
יש לי שני שאלות
יש לי עוד כמה ימים יום הולדת ורציתי לקנות תוכון כדי שהוא יתחבר לתותי בזמןשאני לא פה השאלה שלי היא כזאת
האם תוכון וקוקטייל הסתדרו באותו כלוב
והם הם יכולים להזדווג ?
יש לי עוד כמה ימים יום הולדת ורציתי לקנות תוכון כדי שהוא יתחבר לתותי בזמןשאני לא פה השאלה שלי היא כזאת
האם תוכון וקוקטייל הסתדרו באותו כלוב
והם הם יכולים להזדווג ?
Re: קניית תוכון
אני מציע לא לזווג ביניהם כי זה הכלאה וזה לפי דעתי אסור
בתודה אשר
בתודה אשר
אפשר להשים אותם ביחד אם כי הכי טוב זה בנפרד.
הקוקטייל והתוכון לא יזדווגו וזה גם אסור.
בהצלחה!
הקוקטייל והתוכון לא יזדווגו וזה גם אסור.
בהצלחה!
למה זה אסור ?
וזה תלוי בהם לא ?
וזה תלוי בהם לא ?
לא כדי לעשות הכלאה בין כל סוגי בעלי החיים
בגלל ש:
1) בדרך כלל יוצאים מכוערים
2) יש מצב שהם לא ישרדו
3) וגם זה מערבב תכונות וכל מיני דברים והתוכי רק סובל אז בשביל מה?
4)בגלל שזה מערבב את התכונות הגנטיות של בעל החיים אחד ובעל חיים אחר זה גורם בדרך כלל לבעל חיים חלש שלא בטוח שהוא ישרוד ויהיה מאוד רגיש למחלות וכ"ו
בגלל ש:
1) בדרך כלל יוצאים מכוערים
2) יש מצב שהם לא ישרדו
3) וגם זה מערבב תכונות וכל מיני דברים והתוכי רק סובל אז בשביל מה?
4)בגלל שזה מערבב את התכונות הגנטיות של בעל החיים אחד ובעל חיים אחר זה גורם בדרך כלל לבעל חיים חלש שלא בטוח שהוא ישרוד ויהיה מאוד רגיש למחלות וכ"ו

אבל עם הם הזדווגו זה יהיה בגלל שהם רוצים אבל אני יכול להכניס תוכון תותי לא תפגע בו ??
וכמה עולה תוכון לא פרא
וכמה עולה תוכון לא פרא
קוקטיל ותוכון לא יזדווגו, היה מקרה של קקדו וקוקטיל שהתרבו אבל זה משהו מאוד נדיר.
לגבי הטענה שלך שהם "יזדווגו כי הם רוצים" אתה נותן להם בחירה להיות עם בני מינם והם בוחרים במשהו אחר?לא, אתה מכניס אותם לכלוב ואומר להם "זה מה שיש" .
כדאי מאוד להפריד בכלובים נפרדים ולהוציא אותם למשחקים ולפעילות בנפרד וביחד לשמירה על ההחתמה בצורה טובה.
לגבי הטענה שלך שהם "יזדווגו כי הם רוצים" אתה נותן להם בחירה להיות עם בני מינם והם בוחרים במשהו אחר?לא, אתה מכניס אותם לכלוב ואומר להם "זה מה שיש" .
כדאי מאוד להפריד בכלובים נפרדים ולהוציא אותם למשחקים ולפעילות בנפרד וביחד לשמירה על ההחתמה בצורה טובה.
ועם הם יהיו ביחד זה יהיה בסדר כאילו באותו כלוב ועם לא איזה זן יכול לחיות עם תוכי קוקטייל ?
יתכן שהם יהיו בסדר ויתכן שלא , קוקטיל ותוכון יכולים להסתדר היטב וגדלים יחדיו בכלובי תעופה, בסך הכל הקוקטיל הוא תוכי מאוד נוח וחברותי. לפעמים ישנם יוצאים מן הכלל וצריך לראות שהם באמת מסתדרים ביחד.
מומלץ לשכן תוכים מוחתמים בכלובים נפרדים ולא ביחד עם תוכים אחרים באותו כלוב.
מומלץ לשכן תוכים מוחתמים בכלובים נפרדים ולא ביחד עם תוכים אחרים באותו כלוב.
תודה על התשובות אני יקנה ואני יראה עם הם הסתדרו אני ישאר עם לא אני יקנה כלוב והם יהיו בנפרד
ועם ציפורי אהבה הם הסתדרו
ומה המכירים של תוכון ושל ציפור אהבה
ועם ציפורי אהבה הם הסתדרו
ומה המכירים של תוכון ושל ציפור אהבה