ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

הנוצות של גוזל נשארות באותו צבע?

פורום מקצועי שאלות ותשובות בהשתתפות מגדלי תוכים מכל הזנים. בכל דיון יש לכתוב כותרת
עניינית ולתת פרטים מלאים בכל דיון: סוג התוכי, גיל, מזון, תנאי מחייה וכו' לא יתקבלו דיונים
לשם הצגה בלבד. פרטים נוספים וכללי פורום זה: קישור.

מנהל: מפקחים

שלח תגובה
NATANCOHEN
בקיעה
בקיעה
שם פרטי:: נתן

הנוצות של גוזל נשארות באותו צבע?

שליחה על ידי NATANCOHEN »

לאחר שהתוכי מחליף נוצות הצבעים נשארים לו כי אחד הגוזלים יש לו צבעים בכנפיים שאף לא ראיתי בתוכון במקום שרוב הנוצות בכנף יהיו צהובות ועליהם נקודות שחורות מרוב שהוא מנוקד נראה שבמקום שהשחור אלה הנקודות אלה השחור הנוצות תעופה כחולות יפות כמו אצל הזכר הזנב זהה לזה של הזכר והגב (המעט שיצא עד עכשיו שזה כמה נוצות ) כמו הכנפיים מה שבאמת מיחד זה העובדה שהצבע של הנוצות בכנף יותר שחור מאשר צהוב ואם זה ישאר זה מאוד מיוחד ונראה לי זה יצא אחד התוכונים היותר יחודיים בצבעים
תמונה
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
שם פרטי:: יש כינוי
איש קשר:

Re: הנוצות של גוזל נשארות באותו צבע?

שליחה על ידי eli_lea »

לרוב הצבעים שאתה רואה אלו הצבעים הבסיסיים שישארו אבל יתכנו שינויים קלים.

תעלה תמונה כדי שנראה את הצבעים.
NATANCOHEN
בקיעה
בקיעה
שם פרטי:: נתן

Re: הנוצות של גוזל נשארות באותו צבע?

שליחה על ידי NATANCOHEN »

אני יעלה מחר אחרי בית ספר מה שאני יכול להגיד שאני ראיתי הרבה תוכונים והם לא דומים לו יש לו יותר שחור מצהוב כאילו שהמצב התהפך במקום שהקצוות יהיו צבע הבסיס והשחור יהיה הצבע של הנקודות זה התהפך(הכוונה לא כמו בספנגל יש לי שתיים ספנגל והם לא דומים לו) לאח שלו אין את זה הוא בעיקר כחול לבן חוץ מנראש שהוא ירוק כנראה שהוא לקח גנים מהאבא ולהכי קטן אין ממש נוצות חוץ ממעט מאוד פלומה ככה שאין אפילו צבע שניתן להגיד בעזרתו איזה צבע הוא אני יעלה בבית הגידול לא כאן
תמונה
שלח תגובה

חזור אל “מגדלים תוכים”