ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
הנוצות של גוזל נשארות באותו צבע?
מנהל: מפקחים
-
NATANCOHEN
- בקיעה

- שם פרטי:: נתן
הנוצות של גוזל נשארות באותו צבע?
לאחר שהתוכי מחליף נוצות הצבעים נשארים לו כי אחד הגוזלים יש לו צבעים בכנפיים שאף לא ראיתי בתוכון במקום שרוב הנוצות בכנף יהיו צהובות ועליהם נקודות שחורות מרוב שהוא מנוקד נראה שבמקום שהשחור אלה הנקודות אלה השחור הנוצות תעופה כחולות יפות כמו אצל הזכר הזנב זהה לזה של הזכר והגב (המעט שיצא עד עכשיו שזה כמה נוצות ) כמו הכנפיים מה שבאמת מיחד זה העובדה שהצבע של הנוצות בכנף יותר שחור מאשר צהוב ואם זה ישאר זה מאוד מיוחד ונראה לי זה יצא אחד התוכונים היותר יחודיים בצבעים

Re: הנוצות של גוזל נשארות באותו צבע?
לרוב הצבעים שאתה רואה אלו הצבעים הבסיסיים שישארו אבל יתכנו שינויים קלים.
תעלה תמונה כדי שנראה את הצבעים.
תעלה תמונה כדי שנראה את הצבעים.
-
NATANCOHEN
- בקיעה

- שם פרטי:: נתן
Re: הנוצות של גוזל נשארות באותו צבע?
אני יעלה מחר אחרי בית ספר מה שאני יכול להגיד שאני ראיתי הרבה תוכונים והם לא דומים לו יש לו יותר שחור מצהוב כאילו שהמצב התהפך במקום שהקצוות יהיו צבע הבסיס והשחור יהיה הצבע של הנקודות זה התהפך(הכוונה לא כמו בספנגל יש לי שתיים ספנגל והם לא דומים לו) לאח שלו אין את זה הוא בעיקר כחול לבן חוץ מנראש שהוא ירוק כנראה שהוא לקח גנים מהאבא ולהכי קטן אין ממש נוצות חוץ ממעט מאוד פלומה ככה שאין אפילו צבע שניתן להגיד בעזרתו איזה צבע הוא אני יעלה בבית הגידול לא כאן