ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

האם אפשר להשים זוג קוקטילים בכלוב 3002 למשך החג?

פורום מקצועי שאלות ותשובות בהשתתפות מגדלי תוכים מכל הזנים. בכל דיון יש לכתוב כותרת
עניינית ולתת פרטים מלאים בכל דיון: סוג התוכי, גיל, מזון, תנאי מחייה וכו' לא יתקבלו דיונים
לשם הצגה בלבד. פרטים נוספים וכללי פורום זה: קישור.

מנהל: מפקחים

שלח תגובה
NATANCOHEN
בקיעה
בקיעה
שם פרטי:: נתן

האם אפשר להשים זוג קוקטילים בכלוב 3002 למשך החג?

שליחה על ידי NATANCOHEN »

למשך החג דוד שלי בא לסבתא שלי (בניין ליד הבית שלי) והוא ביקש ממני כלוב לגאקו שלו לזמן הזה(כי בפעם האחרונה שהוא השאיר אותו לבד בבית לתקופה כזאת הוא ניכנס לדיכאון והתחיל למרוט והוא לא יכול לסחוב איתו A19) עכשיו יש לי כלוב גדול אבל יש בו את זוג הקוקטילים(לא ממש זוג שתי קוקטליים זכר ונקבה האכלת יד שלא סובלים אחד את השני) שלי ויש לי כלוב 3002 פנוי ניתן להעביר את הקוקטילים לכלוב הזה למשך 4 ימים?(אני שומר חג ובזמן החג אני לא מוציא אותם)
מידות הכלוב 66X36X46
תמונה
סמל אישי של משתמש
שירלי87
ניצוי מלא
ניצוי מלא

Re: האם אפשר להשים זוג קוקטילים בכלוב 3002 למשך החג

שליחה על ידי שירלי87 »

גם אם הם היו מסתדרים המעבר לכלוב צפוף הוא לא אופטימלי ועלול לגרור מריבות, אבל כשהם במילא לא מסתדרים זו תהיה טעות.
אני מציעה שתגיד לדוד לקנות כלוב נסיעות לג'אקו, חבל שהנוחות שלו תבוא על חשבון תוכים אחרים
NATANCOHEN
בקיעה
בקיעה
שם פרטי:: נתן

Re: האם אפשר להשים זוג קוקטילים בכלוב 3002 למשך החג?

שליחה על ידי NATANCOHEN »

לשים את הקוקטילים עם התוכונים זו אופציה שאני פוסל מראש אז אני יגיד לו שאין לי כלוב מיותר
תמונה
zhuvnkl
בקיעה
בקיעה

שליחה על ידי zhuvnkl »

למה אתה פוסל מראש ? לי יש קוקטילים תוכונים באותו כלוב והם מסתדרים מצויין . אולי זה ביגלל שהכלוב הזה גדול ?
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
שם פרטי:: יש כינוי
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

הוא פוסל כי הקוקטילים לא מסתדרים ביניהם ועוד להכניס תוכונים לכלוב זה יכול ליצור לחץ מיותר, במיוחד כשהכלוב קטן , בכלוב גדול ומרווח אפשר לשכן קוקטילים ותוכונים ביחד אבל בהחלט לא מומלץ לשנות מיקום רק כדי לפנות כלוב ולאחר מכן להחזיר חזרה, הכלוב של התוכי אינו רק מקום בו הוא שוהה, הכלוב נותן לתוכי ביטחון והוא חש בו נוח לאחר שהוא מתרגל אליו, העברה מכלוב לכלוב ללא ספק משפיעה על התוכי ולא לטובה.
שלח תגובה

חזור אל “מגדלים תוכים”