למשך החג דוד שלי בא לסבתא שלי (בניין ליד הבית שלי) והוא ביקש ממני כלוב לגאקו שלו לזמן הזה(כי בפעם האחרונה שהוא השאיר אותו לבד בבית לתקופה כזאת הוא ניכנס לדיכאון והתחיל למרוט והוא לא יכול לסחוב איתו A19) עכשיו יש לי כלוב גדול אבל יש בו את זוג הקוקטילים(לא ממש זוג שתי קוקטליים זכר ונקבה האכלת יד שלא סובלים אחד את השני) שלי ויש לי כלוב 3002 פנוי ניתן להעביר את הקוקטילים לכלוב הזה למשך 4 ימים?(אני שומר חג ובזמן החג אני לא מוציא אותם)
מידות הכלוב 66X36X46
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
האם אפשר להשים זוג קוקטילים בכלוב 3002 למשך החג?
מנהל: מפקחים
-
NATANCOHEN
- בקיעה

- שם פרטי:: נתן
Re: האם אפשר להשים זוג קוקטילים בכלוב 3002 למשך החג
גם אם הם היו מסתדרים המעבר לכלוב צפוף הוא לא אופטימלי ועלול לגרור מריבות, אבל כשהם במילא לא מסתדרים זו תהיה טעות.
אני מציעה שתגיד לדוד לקנות כלוב נסיעות לג'אקו, חבל שהנוחות שלו תבוא על חשבון תוכים אחרים
אני מציעה שתגיד לדוד לקנות כלוב נסיעות לג'אקו, חבל שהנוחות שלו תבוא על חשבון תוכים אחרים
-
NATANCOHEN
- בקיעה

- שם פרטי:: נתן
Re: האם אפשר להשים זוג קוקטילים בכלוב 3002 למשך החג?
לשים את הקוקטילים עם התוכונים זו אופציה שאני פוסל מראש אז אני יגיד לו שאין לי כלוב מיותר

למה אתה פוסל מראש ? לי יש קוקטילים תוכונים באותו כלוב והם מסתדרים מצויין . אולי זה ביגלל שהכלוב הזה גדול ?
הוא פוסל כי הקוקטילים לא מסתדרים ביניהם ועוד להכניס תוכונים לכלוב זה יכול ליצור לחץ מיותר, במיוחד כשהכלוב קטן , בכלוב גדול ומרווח אפשר לשכן קוקטילים ותוכונים ביחד אבל בהחלט לא מומלץ לשנות מיקום רק כדי לפנות כלוב ולאחר מכן להחזיר חזרה, הכלוב של התוכי אינו רק מקום בו הוא שוהה, הכלוב נותן לתוכי ביטחון והוא חש בו נוח לאחר שהוא מתרגל אליו, העברה מכלוב לכלוב ללא ספק משפיעה על התוכי ולא לטובה.