מה אתם עושים כשיש הפסקת חשמל והאומנת מתכבת
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
הפסקת חשמל
מנהל: מפקחים
Re: הפסקת חשמל
ישנו מכשיר הקרוי ממיר מתח, המכשיר מתחבר למצת הרכב וכך אפשר לקחת למשל אומנת ברכב
בעת הפסקת חשמל אפשר לחבר את המכשיר למצבר.
הממיר הינו מכשיר שממיר מתח מ- 12V למשל ממצבר הרכב ל-220V לאומנת או מדגרה.
ישנם ממרים עם הספקים שונים על פי ההספק של האומנת או המכשיר אותו אתה רוצה להפעיל.
תמונה:
בעת הפסקת חשמל אפשר לחבר את המכשיר למצבר.
הממיר הינו מכשיר שממיר מתח מ- 12V למשל ממצבר הרכב ל-220V לאומנת או מדגרה.
ישנם ממרים עם הספקים שונים על פי ההספק של האומנת או המכשיר אותו אתה רוצה להפעיל.
תמונה:
אהרון דבר ראשון לא להיכנס לפניקה.
פותחים קצת את הדלת של האומנת כדי שיהיה אוויר לגוזלים.
אחר כך בודקים אם זה קצר רק בבית או יש הפסקה גם אצל השכנים, כי זה מראה על כך שיהיה יותר ממושך. אבל גם אז לא להיבהל.
כיוון שהבית שלי מלא גם ככה, השקעים עמוסים לעייפה , ונוסף לזה גם הכיס ריק, עדיין לא קניתי ממיר. אבל כאן אני מוכנה למכור לך רעיון ועיצה ממש חינם שאצלי זה עבד מצויין בחורף שעבר, כשהיו לנו כמה הפסקות ארוכות של הרבה שעות, כמתנה מחברת החשמל
.
במשך היום כשזה קרה, לקחתי את הקופסאות של הגוזלים ושמתי אותם במיטה, מתחת לשמיכת הפוך שלי, שקצת הרמתי אותה שיהיה מספיק אוויר עבורם, אבל שגם יחמם אותם. מה אגיד לך הם נהנו מאוד, אולי אפילו יותר מבאומנת
הדבר היחיד שהייתי צריכה לשמור שהכלבה שלי לא תלך לישון פתאום במיטה באמצע היום ותשכב עליהם.
.
כאשר ההפסקה הגדולה קרה בלילה, שוב לקחתי את הקופסאות אבל כיוון שאת המיטה אני תפשתי ולא הייתי מוכנה לותר (אפילו שאני קצת משוגעת שזה מגיע לרווחת בעלי חיים) שמתי אותם בתוך הארון, שוב בין שמיכות הפוך הרזרביות. גם הפעם הם עברו את הלילה בלי בעיות וקמו בבוקר עם רגליים חמות, למרות שלא לבשו גרביים בלילה
. דרך אגב זה אחד הסימנים האם לגוזל מספיק חם ונעים.
אז בלי פניקה תמצא פתרונות, צריך קצת חוש לאלטר. בהצלחה
פותחים קצת את הדלת של האומנת כדי שיהיה אוויר לגוזלים.
אחר כך בודקים אם זה קצר רק בבית או יש הפסקה גם אצל השכנים, כי זה מראה על כך שיהיה יותר ממושך. אבל גם אז לא להיבהל.

כיוון שהבית שלי מלא גם ככה, השקעים עמוסים לעייפה , ונוסף לזה גם הכיס ריק, עדיין לא קניתי ממיר. אבל כאן אני מוכנה למכור לך רעיון ועיצה ממש חינם שאצלי זה עבד מצויין בחורף שעבר, כשהיו לנו כמה הפסקות ארוכות של הרבה שעות, כמתנה מחברת החשמל
.במשך היום כשזה קרה, לקחתי את הקופסאות של הגוזלים ושמתי אותם במיטה, מתחת לשמיכת הפוך שלי, שקצת הרמתי אותה שיהיה מספיק אוויר עבורם, אבל שגם יחמם אותם. מה אגיד לך הם נהנו מאוד, אולי אפילו יותר מבאומנת
הדבר היחיד שהייתי צריכה לשמור שהכלבה שלי לא תלך לישון פתאום במיטה באמצע היום ותשכב עליהם.
.כאשר ההפסקה הגדולה קרה בלילה, שוב לקחתי את הקופסאות אבל כיוון שאת המיטה אני תפשתי ולא הייתי מוכנה לותר (אפילו שאני קצת משוגעת שזה מגיע לרווחת בעלי חיים) שמתי אותם בתוך הארון, שוב בין שמיכות הפוך הרזרביות. גם הפעם הם עברו את הלילה בלי בעיות וקמו בבוקר עם רגליים חמות, למרות שלא לבשו גרביים בלילה
. דרך אגב זה אחד הסימנים האם לגוזל מספיק חם ונעים.אז בלי פניקה תמצא פתרונות, צריך קצת חוש לאלטר. בהצלחה

אני מתפלא אווה שעדיין לא גירשו אותך מהבית , כשהגוזלים קצת גדולים כמובן שאין בעייה אך כשהגוזלים בני יום או כשהמדגרה מפסיקה לעבוד יש צורך במקור מתח נוסף.בכל מקרה הממיר לא יקר ולי עלה 255 ש"ח דרך וואלה .
ראשית אלי אין מי שיגרש אותי מביתי.כולם מרוצים ממני עם כל השגעונות שלי כי כולם הולכים על ארבע, ויודעים שלא יהיה להם בעלת בית יותר טובה ממני 

שנית יש לי כבר רשימה ארוכה לרכישות בכל מיני מקומות , גם בוואלה ואני בהחלט אוסיף את הממיר לקנייה ממתינה
גם מדגרה רשומה שם אבל עדיין רק ברשימת ה סטנד בי
. נגיע לכל צעד אחרי צעד (קטן קטנטן
)

שנית יש לי כבר רשימה ארוכה לרכישות בכל מיני מקומות , גם בוואלה ואני בהחלט אוסיף את הממיר לקנייה ממתינה

גם מדגרה רשומה שם אבל עדיין רק ברשימת ה סטנד בי
. נגיע לכל צעד אחרי צעד (קטן קטנטן
)
גם לי אווה יש רשימה מתמשכת בכמה חנויות באינטרנט 
ואני בטוח שהחיות לא יוותרו עלייך כל כך מהר

ואני בטוח שהחיות לא יוותרו עלייך כל כך מהר