ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

הפסקת חשמל

פורום מקצועי שאלות ותשובות בהשתתפות מגדלי תוכים מכל הזנים. בכל דיון יש לכתוב כותרת
עניינית ולתת פרטים מלאים בכל דיון: סוג התוכי, גיל, מזון, תנאי מחייה וכו' לא יתקבלו דיונים
לשם הצגה בלבד. פרטים נוספים וכללי פורום זה: קישור.

מנהל: מפקחים

שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
אהרון
גוזל
גוזל
שם פרטי:: אהרון אלבה

הפסקת חשמל

שליחה על ידי אהרון »

לכל מחתימי התוכים:
מה אתם עושים כשיש הפסקת חשמל והאומנת מתכבת ????
תמונה
תוכים מגדלים רק מאהבה תמונה
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
שם פרטי:: יש כינוי
איש קשר:

Re: הפסקת חשמל

שליחה על ידי eli_lea »

ישנו מכשיר הקרוי ממיר מתח, המכשיר מתחבר למצת הרכב וכך אפשר לקחת למשל אומנת ברכב
בעת הפסקת חשמל אפשר לחבר את המכשיר למצבר.
הממיר הינו מכשיר שממיר מתח מ- 12V למשל ממצבר הרכב ל-220V לאומנת או מדגרה.
ישנם ממרים עם הספקים שונים על פי ההספק של האומנת או המכשיר אותו אתה רוצה להפעיל.

תמונה:
15.JPG
סמל אישי של משתמש
אווה
פוקח עיניים
פוקח עיניים

שליחה על ידי אווה »

אהרון דבר ראשון לא להיכנס לפניקה.
פותחים קצת את הדלת של האומנת כדי שיהיה אוויר לגוזלים.
אחר כך בודקים אם זה קצר רק בבית או יש הפסקה גם אצל השכנים, כי זה מראה על כך שיהיה יותר ממושך. אבל גם אז לא להיבהל.תמונה
כיוון שהבית שלי מלא גם ככה, השקעים עמוסים לעייפה , ונוסף לזה גם הכיס ריק, עדיין לא קניתי ממיר. אבל כאן אני מוכנה למכור לך רעיון ועיצה ממש חינם שאצלי זה עבד מצויין בחורף שעבר, כשהיו לנו כמה הפסקות ארוכות של הרבה שעות, כמתנה מחברת החשמלתמונה.
במשך היום כשזה קרה, לקחתי את הקופסאות של הגוזלים ושמתי אותם במיטה, מתחת לשמיכת הפוך שלי, שקצת הרמתי אותה שיהיה מספיק אוויר עבורם, אבל שגם יחמם אותם. מה אגיד לך הם נהנו מאוד, אולי אפילו יותר מבאומנת תמונההדבר היחיד שהייתי צריכה לשמור שהכלבה שלי לא תלך לישון פתאום במיטה באמצע היום ותשכב עליהם.תמונה.
כאשר ההפסקה הגדולה קרה בלילה, שוב לקחתי את הקופסאות אבל כיוון שאת המיטה אני תפשתי ולא הייתי מוכנה לותר (אפילו שאני קצת משוגעת שזה מגיע לרווחת בעלי חיים) שמתי אותם בתוך הארון, שוב בין שמיכות הפוך הרזרביות. גם הפעם הם עברו את הלילה בלי בעיות וקמו בבוקר עם רגליים חמות, למרות שלא לבשו גרביים בלילה תמונה. דרך אגב זה אחד הסימנים האם לגוזל מספיק חם ונעים.
אז בלי פניקה תמצא פתרונות, צריך קצת חוש לאלטר. בהצלחה תמונה
תמונה
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

תמונה אני מתפלא אווה שעדיין לא גירשו אותך מהבית , כשהגוזלים קצת גדולים כמובן שאין בעייה אך כשהגוזלים
בני יום או כשהמדגרה מפסיקה לעבוד יש צורך במקור מתח נוסף.בכל מקרה הממיר לא יקר ולי עלה 255 ש"ח דרך וואלה .
סמל אישי של משתמש
אווה
פוקח עיניים
פוקח עיניים

שליחה על ידי אווה »

ראשית אלי אין מי שיגרש אותי מביתי.כולם מרוצים ממני עם כל השגעונות שלי כי כולם הולכים על ארבע, ויודעים שלא יהיה להם בעלת בית יותר טובה ממני תמונהתמונה
שנית יש לי כבר רשימה ארוכה לרכישות בכל מיני מקומות , גם בוואלה ואני בהחלט אוסיף את הממיר לקנייה ממתינה תמונה
גם מדגרה רשומה שם אבל עדיין רק ברשימת ה סטנד בי תמונה. נגיע לכל צעד אחרי צעד (קטן קטנטן תמונה)
תמונה
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

גם לי אווה יש רשימה מתמשכת בכמה חנויות באינטרנט תמונה

ואני בטוח שהחיות לא יוותרו עלייך כל כך מהר תמונה
שלח תגובה