ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

מחפש לחבר ארה קטנה (נוביליס)

פורום מקצועי שאלות ותשובות בהשתתפות מגדלי תוכים מכל הזנים. בכל דיון יש לכתוב כותרת
עניינית ולתת פרטים מלאים בכל דיון: סוג התוכי, גיל, מזון, תנאי מחייה וכו' לא יתקבלו דיונים
לשם הצגה בלבד. פרטים נוספים וכללי פורום זה: קישור.

מנהל: מפקחים

שלח תגובה
איללל
ביצה
ביצה

מחפש לחבר ארה קטנה (נוביליס)

שליחה על ידי איללל »

מחפש לחבר ארה קטנה האכלת יד. אשמח לקבל פרטים על הזן ומחיר
איל
אביe
גוזל
גוזל

שליחה על ידי אביe »

שלום.
אני אגיד לך את מה שזכור לי עליהן..המחיר בין 1000 ל-2000.
הן מאוד תוססות, בעלות יכולת דיבור[לא גבוהה מידי..] ומאוד חמודות באופי. יש האומרים שהם בדיוק כמו ארות גדולות אבל בקטן. בדר"כ כתוב שהן שקטות אבל שמעתי ממגדלים שלפעמים הן רועשות קצת. שוב, בגלל שהן תוססות ולא טיפשות קל ללמד אותן תרגילים ואילוף בכלל.
לפי דעתי תוכי ממש חמוד וטוב בהאכלת יד.

בהצלחה.
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
שם פרטי:: יש כינוי
איש קשר:

Re: מחפש לחבר ארה קטנה (נוביליס)

שליחה על ידי eli_lea »

יש לך בלקסיקון פרטים כלליים

לינק כניסה:
http://tukinfo.com/viewtopic.php?f=37&t ... 3744#p3744

במידה והינך זקוק לפרטים ספציפיים יותר אתה מוזמן לשאול,דרך אגב אצל יעקוב סמדג'ה
הייתה ארה נובליס לפני כחודש וחצי,אתה יכול להתקשר אליו לבדוק.
איללל
ביצה
ביצה

שליחה על ידי איללל »

תודה
rokokokn
פוקח עיניים
פוקח עיניים
אזור מכירה: יבנה

שליחה על ידי rokokokn »

תמונה [TABLE][TR][TD][TABLE][TR][TD][TABLE][TR][TD][/TD][TD]תוכים ובעלי כנף[/TD][/TR][TR][TD]בעל חיים:[/TD][TD]ארה[/TD][/TR][TR][TD]פעולה:[/TD][TD]מכירה[/TD][/TR][TR][TD]אזור מכירה:[/TD][TD]אזור צפון[/TD][/TR][TR][TD]עיר/ישוב:[/TD][TD]יגור [/TD][/TR][TR][TD]גיל:[/TD][TD][/TD][/TR][/TABLE][TABLE][TR][TD]מחיר:[/TD][TD][/TD][/TR][/TABLE][/TD][/TR][TR][TD][/TD][/TR][TR][TD]תמונה[/TD][/TR][TR][TD]תמונה[/TD][/TR][TR][TD][TABLE][TR][TD]ארה נוביליס זכר 5 חודשים ה"י יליד עוף החול אחרון[/TD][/TR][TR][TD] [/TD][/TR][/TABLE][/TD][/TR][TR][TD]תמונה[/TD][/TR][/TABLE]<!-- end right column -->[/TD][TD]תמונה[/TD][TD]<!-- start center column -->[TABLE][TR][TD]תמונה[/TD][/TR][TR][TD]תמונה[/TD][/TR][TR][TD]תמונה[/TD][/TR][TR][TD][TABLE][TR][TD]טלפון:[/TD][TD]054-6448981[/TD][TD] [/TD][TD]סלולארי:[/TD][TD]054-5618981[/TD][/TR][TR][TD]איש קשר:[/TD][TD]tukim[/TD][TD] [/TD][TD]דוא"ל:[/TD][TD] [/TD][/TR][/TABLE][/TD][/TR][TR][TD]תמונה[/TD][/TR][TR][TD]תמונה[/TD][/TR][TR][TD]תמונה[/TD][/TR][TR][TD]תמונה[/TD][/TR][TR][TD][TABLE][TR][TD][/TD][/TR][/TABLE][/TD][/TR][/TABLE][/TD][/TR][/TABLE]בהצלחה
תמונה
שלח תגובה

חזור אל “מגדלים תוכים”