מחפש לחבר ארה קטנה האכלת יד. אשמח לקבל פרטים על הזן ומחיר
איל
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
מחפש לחבר ארה קטנה (נוביליס)
מנהל: מפקחים
שלום.
אני אגיד לך את מה שזכור לי עליהן..המחיר בין 1000 ל-2000.
הן מאוד תוססות, בעלות יכולת דיבור[לא גבוהה מידי..] ומאוד חמודות באופי. יש האומרים שהם בדיוק כמו ארות גדולות אבל בקטן. בדר"כ כתוב שהן שקטות אבל שמעתי ממגדלים שלפעמים הן רועשות קצת. שוב, בגלל שהן תוססות ולא טיפשות קל ללמד אותן תרגילים ואילוף בכלל.
לפי דעתי תוכי ממש חמוד וטוב בהאכלת יד.
בהצלחה.
אני אגיד לך את מה שזכור לי עליהן..המחיר בין 1000 ל-2000.
הן מאוד תוססות, בעלות יכולת דיבור[לא גבוהה מידי..] ומאוד חמודות באופי. יש האומרים שהם בדיוק כמו ארות גדולות אבל בקטן. בדר"כ כתוב שהן שקטות אבל שמעתי ממגדלים שלפעמים הן רועשות קצת. שוב, בגלל שהן תוססות ולא טיפשות קל ללמד אותן תרגילים ואילוף בכלל.
לפי דעתי תוכי ממש חמוד וטוב בהאכלת יד.
בהצלחה.
Re: מחפש לחבר ארה קטנה (נוביליס)
יש לך בלקסיקון פרטים כלליים
לינק כניסה:
http://tukinfo.com/viewtopic.php?f=37&t ... 3744#p3744
במידה והינך זקוק לפרטים ספציפיים יותר אתה מוזמן לשאול,דרך אגב אצל יעקוב סמדג'ה
הייתה ארה נובליס לפני כחודש וחצי,אתה יכול להתקשר אליו לבדוק.
לינק כניסה:
http://tukinfo.com/viewtopic.php?f=37&t ... 3744#p3744
במידה והינך זקוק לפרטים ספציפיים יותר אתה מוזמן לשאול,דרך אגב אצל יעקוב סמדג'ה
הייתה ארה נובליס לפני כחודש וחצי,אתה יכול להתקשר אליו לבדוק.
[TABLE][TR][TD][TABLE][TR][TD][TABLE][TR][TD][/TD][TD]תוכים ובעלי כנף[/TD][/TR][TR][TD]בעל חיים:[/TD][TD]ארה[/TD][/TR][TR][TD]פעולה:[/TD][TD]מכירה[/TD][/TR][TR][TD]אזור מכירה:[/TD][TD]אזור צפון[/TD][/TR][TR][TD]עיר/ישוב:[/TD][TD]יגור [/TD][/TR][TR][TD]גיל:[/TD][TD][/TD][/TR][/TABLE][TABLE][TR][TD]מחיר:[/TD][TD][/TD][/TR][/TABLE][/TD][/TR][TR][TD][/TD][/TR][TR][TD]
[/TD][/TR][TR][TD]
[/TD][/TR][TR][TD][TABLE][TR][TD]ארה נוביליס זכר 5 חודשים ה"י יליד עוף החול אחרון[/TD][/TR][TR][TD] [/TD][/TR][/TABLE][/TD][/TR][TR][TD]
[/TD][/TR][/TABLE]<!-- end right column -->[/TD][TD]
[/TD][TD]<!-- start center column -->[TABLE][TR][TD]
[/TD][/TR][TR][TD]
[/TD][/TR][TR][TD]
[/TD][/TR][TR][TD][TABLE][TR][TD]טלפון:[/TD][TD]054-6448981[/TD][TD] [/TD][TD]סלולארי:[/TD][TD]054-5618981[/TD][/TR][TR][TD]איש קשר:[/TD][TD]tukim[/TD][TD] [/TD][TD]דוא"ל:[/TD][TD] [/TD][/TR][/TABLE][/TD][/TR][TR][TD]
[/TD][/TR][TR][TD]
[/TD][/TR][TR][TD]
[/TD][/TR][TR][TD]
[/TD][/TR][TR][TD][TABLE][TR][TD][/TD][/TR][/TABLE][/TD][/TR][/TABLE][/TD][/TR][/TABLE]בהצלחה