ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

שאלה בנוגע לכלוב

פורום מקצועי שאלות ותשובות בהשתתפות מגדלי תוכים מכל הזנים. בכל דיון יש לכתוב כותרת
עניינית ולתת פרטים מלאים בכל דיון: סוג התוכי, גיל, מזון, תנאי מחייה וכו' לא יתקבלו דיונים
לשם הצגה בלבד. פרטים נוספים וכללי פורום זה: קישור.

מנהל: מפקחים

שלח תגובה
sisi
ביצה
ביצה

שאלה בנוגע לכלוב

שליחה על ידי sisi »

קיבלתי כלוב עכשיו יש כמה מקומות בכלוב שיש חלודה קילוף של הצבע השאלה היא איך אני יכולה לתקן את זה ועים כדאי לי או שלעזוב את זה תודה לכול העונים
סמל אישי של משתמש
צחי21
גוזל
גוזל
שם פרטי:: יש כינוי

Re: שאלה בנוגע לכלוב

שליחה על ידי צחי21 »

יש סוג צבא מסויים שאפר לצבוע את הכלוב וזה לא יתקלף... שכחתי את הסוג צבע... המגדלים פה יגידו לך את שמו...
אל תכניסי את התוכי לשם אם יש שם חלודה זה יכול לגרום לתוכי לבעיות בגרון כמו דלקות וכל מיני...מכייון שהתוכי מטפס עם המקור על דפנות הכלוב גם ופירורי חלודה יכנסו לו לפה...
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

הבעייה עם תיקון של כלוב זה התאמת הצבע, כמובן שאם המצב כזה שמצריך ניקוי של רוב הכלוב חבל על המאמץ, אם מדובר בתיקונים נקודתיים יש ראשית לנקות את האיזור עם מברשת פלדה, ממש לנקות היטב עד להורדת החלודה ובטח אם יש קילופים.
לאחר מכן יש להשמתמש בצבע "ממיר חלודה" הצבע משתך את החלודה ואינו נותן לה להתפשט יותר, לאחר מכן אפשר לצבוע בצבע עליון, לממיר חלודה צבע שחור מתכתי בדרך כלל.
צריך לוודא עם המוכר שהצבעים שבשימוש אינם רעילים או מכילים עופרת, לרוב מצויין על האריזה אם הצבעים מותרים לשימוש אבל כדאי לוודא עם המוכר.
sisi
ביצה
ביצה

שליחה על ידי sisi »

תודה אליתמונה הכלוב יש בו אזורים מסוימים עים חלודה לא כל הכלוב, והחלודה לא מקולפת היא ניראת לי יבשה ודביקה אבל בכל זאת אני יעשה כמו שאמרתה לי עים צמר פלדה + צבע+ ממיר חלודה, אבל רציתי לדעת הכלוב בצבע כמו בתמונה איך ניקרא הצבע הזה?
קבצים מצורפים
333333.jpg
333333.jpg (20.28 KiB) נצפה 1489 פעמים
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

קשה עד בלתי אפשרי לומר את מספר הצבע המדוייק , לדעתי צבע המרייט אפור יתמזג טוב ולא יבלוט .
שלח תגובה

חזור אל “מגדלים תוכים”